Arc A580 ekran kartının bozuk olduğu nasıl anlaşılır?

571602

Hectopat
Arkadaşlar Arc A580 ekran kartımda ekran tamamen bozuluyor. Uyarı: Bence sesi kapatın. Vantilatör sesinden duymanız zorlaşabilir.

Konu dışı: Intel ile iletişime geçtim ancak bu sorunun neredeyse hiç yaşanmadığını söyledi. Sizce iade edip muadili bir AMD kart mı almalıyım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 6600 alacağım Hocam.

Arkadaşlar. Amazon hangi kargo firması ile göndereceğimi yazmamış. Yurt içi ile göndersem sorun yaratır mı?

Amazon'un makalesinden faydalanabilirsin, detaylıca anlatmış. Yine yapamazsanız Amazon destek ile iletişime geçin halleder onlar.

Amazon'un makalesinden faydalanabilirsin, detaylıca anlatmış. Yine yapamazsanız Amazon destek ile iletişime geçin halleder onlar.
İade ettim hocam. Bu arada Amazondan sipariş ettim ancak aldığım firma İncehesap olduğundan desteğine yazdım çözdüm.

Bende geçen hafta A580 aldım. Bugün eve geldi kartta 90W üstü güç çekimi sorasında bobinlerinde coil whine sorunu çıkartıyor. Bunun dışında performans bakımından şimdilik bir sorun görmedim. Coil while yüzünden değişim talep etsem mi diye düşünüyorum ama emin değilim. Sonuçta kart için zararı yok. Videolarınız silinmiş olarak gözüküyor. Nasıl bir problem yaşıyordunuz acaba?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı