Arc A750 için PSU önerisi

• Konuyu başlatan bonz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 993
Zaten elimde ki PSU'da 500W. Sadece 8 pin için almış olurum.

Hocam kasamı da değiştiriyorum da. Bu kasa iyidir değil mi? Tek istediğim işe yarasın yeter. Görsellik aramıyorum.

ARC kaç fanlı hocam? Sığıyor mu? Eminsen sorun yok. Hava akışı güzel, sağlam bir kasa. Aynı şekilde sessizliği de güzel. Ama bu kasanın yanı tamperli cam değildi sanırım. Yan taraf full akrilikmiş.

Dark Diamond PRO Mesh incelemesi

ARC kaç fanlı hocam? Sığıyor mu? Eminsen sorun yok. Hava akışı güzel, sağlam bir kasa. Aynı şekilde sessizliği de güzel. Ama bu kasanın yanı tamperli cam değildi sanırım.
Hocam 2 fanlı. Sparkle model. Benim şuan ki FSP CMT110A kasama bile sığıyor. Cam olmasının inanın hiç önemi yok. Zaten kasayı görmüyorum. Yerde ancak alttan yükseltmeli şekilde. Sadece iyi olsun yeterli.

1729256461058.png

Hocam 2 fanlı. Sparkle model. Benim şuan ki FSP CMT110A kasama bile sığıyor. Cam olmasının inanın hiç önemi yok. Zaten kasayı görmüyorum. Yerde ancak alttan yükseltmeli şekilde. Sadece iyi olsun yeterli.

Eki Görüntüle 2332007
İyi hocam. Hava akışı iyi ve sessiz. 23dB görmüş en fazla. Yan tarafın cam olması senin için çok çok önemli değilse direkt al. Dediğin gibi boyut da sığıyor zaten.

İyi hocam. Hava akışı iyi ve sessiz. 23dB görmüş en fazla. Yan tarafın cam olması senin için çok çok önemli değilse direkt al. Dediğin gibi boyut da sığıyor zaten.
Teşekkür ederim. Üstelik fiyatı da iyi geldi gözüme.

Ulan 1 tane ekran kartı alalım dedik uyguna bulduk diye, şimdi hem PSU hem de kasa masrafı çıktı 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı