Arc A750 sistem ne kadar eder?

Kart Türkiye piyasasında ucuza bolca satıldı, şu an sparkle modeli 5000 liraya satılıyor. Yurtışında Sendeki versiyon 240 dolar, sparkle 160 dolar. Yani böyle düşününce sistemin geri kalanıyla birlikte 11-12 hakkı diyelim. Ben normalde yıllardır takip ederim burayı ama yorum atmam, bu ara insanların sistemlerine çok küçümseyen yorumlar geliyordu bugün dayanamadım yazdım.

Umarım tekrar daha iyilerine sahip olursun.

Kart Türkiye piyasasında ucuza bolca satıldı, şu an sparkle modeli 5000 liraya satılıyor. Yurtışında sendeki versiyon 240 dolar, sparkle 160 dolar. Yani böyle düşününce sistemin geri kalanıyla birlikte 11-12 hakkı diyelim. Ben normalde yıllardır takip ederim burayı ama yorum atmam, bu ara insanların sistemlerine çok küçümseyen yorumlar geliyordu bugün dayanamadım yazdım.

Teşekkürler çok haklısınız.

Intel Arc a750.
i3 13100F.
Gigabyte H610 m v2.
Gigabyte 500 GM M.2 SSD.
Game Booster GB203 kasa.
Game Booster 550 watt 80+ PSU.
2x8 DDR4 3200 MHz G.Skill
1 yıl İtopya garantili, çizik kırık yok içinde, parçalara hiç dokunulmadı.

10500'e anlaştık iyi fiyat bence

Kart Türkiye piyasasında ucuza bolca satıldı, şu an sparkle modeli 5000 liraya satılıyor. Yurtışında Sendeki versiyon 240 dolar, sparkle 160 dolar. Yani böyle düşününce sistemin geri kalanıyla birlikte 11-12 hakkı diyelim. Ben normalde yıllardır takip ederim burayı ama yorum atmam, bu ara insanların sistemlerine çok küçümseyen yorumlar geliyordu bugün dayanamadım yazdım.

Usta şehir içi elden 10500'e alıcı var diğer alternatif İstanbul'dan 11000'e alıcı var 500 TL için kargo riskine girmeye değer mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı