Arc A750 sistem ne kadar eder?

Izoly kullanan birinin benim kasama laf atması ilginç

:D?
Bilmediğin konulara laf atma istersen Gigabyte SSD kullanıyorsun üstüne İtopya'dan alışveriş yapmışsın.
Sistemin ederi 10k başarılar satmada Power CAT.
Benim parçalarıma laf atmadan önce kendi parçalarına bak :D
Özellikle övdüğün ekran kartına.

Maalesef benim PC yok dostum, Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. Sadece söyledim hallettiysen sorun yok kardeşim.

Egosu tavan yapmış bir arkadaş o kadar şey yazdım aradan imzamda yazan Izoly monitöre bakmış :D
Bilgisayarını satan birinin "EBA canavarı PC" demesi ayrı komedi yakında bilgisayarı bile olmayacak.

Arc A750 sparkle ise ısınır, LE versiyonu ise Intel fan profilini sessiz ayarladığı için ısınıyor görünsede çok serin bir karttır. Kurduk birkaç tane, maksimum "Ghost of Tsushima" XeSS+fg very high oynarken 70 derece idi, FPS 110-120 kare. Fan profilinden %40 yapmanız yeterli, 59-60 dereceye düşüyor.

Yukarıda bir arkadaş yapay zekası falan kötü demiş ne alaka anlamadım. XeSS şu FSR'dan daha iyi görüntü kalitesi sunuyor, RT performansı muadil AMD kartların çok daha üstünde. Intel AI playground kullanan bilir zaten.

Tom's Hardware'ın geçen ay yaptığı genel değerlendirme testlerine göre de RX 6600 artık Arc A580'nin gerisinde. A 750 1440p ve RT açıkken %44 daha performanslı.

Sözün özü millete uyup bedavaya verme sistemi dostum. Yurt dışında satışları çok iyi, Reddit takip edersen artık 6600 XT yerine bile A750 öneriliyor. AMD'den %5 civarı pazar payını da kaptı Intel ve ikinci nesli duyurdu.

Acil bir şey yoksa istediğin parayı veren gelsin alsın. Sarı sitede Arc A750 ilanlarının altına gir iki sayfa bak;

"RX 6600 ile takas"
"RX 5700 XT ile takas"
"RTX 2070s ile takas"
"RTX 3060 ile takas" diye yirmi tane yorum okuyacaksın.

Takip edenler biliyor işi. Ben de çevreme 4-5 tane aldırdım, herkesten hayır duası alıyorum. Fakat sparkle ise bilemem. Söylediklerim LE için geçerli, bileşen kalitesi efsanevi yüksek. Intel zararına biraz satıp üretimi durdurdu. Değerli olan da o kartlar.

Son düzenleme:
Arc A750 sparkle ise ısınır, LE versiyonu ise Intel fan profilini sessiz ayarladığı için ısınıyor görünse de çok serin bir karttır. Kurduk birkaç tane, maksimum "Ghost of Tsushima" XeSS+fg very high oynarken 70 derece idi, FPS 110-120 kare. Fan profilinden %40 yapmanız yeterli, 59-60 dereceye düşüyor.

Yukarıda bir arkadaş yapay zekası falan kötü demiş ne alaka anlamadım. XeSS şu FSR'dan daha iyi görüntü kalitesi sunuyor, RT performansı muadil AMD kartların çok daha üstünde. Intel AI playground kullanan bilir zaten.

Tom's Hardware'ın geçen ay yaptığı genel değerlendirme testlerine göre de RX 6600 artık Arc A580'nin gerisinde. A 750 1440p ve RT açıkken %44 daha performanslı.

Sözün özü millete uyup bedavaya verme sistemi dostum. Yurt dışında satışları çok iyi, Reddit takip edersen artık 6600 XT yerine bile A750 öneriliyor. AMD'den %5 civarı pazar payını da kaptı Intel ve ikinci nesli duyurdu.

Acil bir şey yoksa istediğin parayı veren gelsin alsın. Sarı sitede Arc A750 ilanlarının altına gir iki sayfa bak;

"RX 6600 ile takas"
"RX 5700 XT ile takas"
"RTX 2070s ile takas"
"RTX 3060 ile takas" diye yirmi tane yorum okuyacaksın.

Takip edenler biliyor işi. Ben de çevreme 4-5 tane aldırdım, herkesten hayır duası alıyorum. Fakat sparkle ise bilemem. Söylediklerim LE için geçerli, bileşen kalitesi efsanevi yüksek. Intel zararına biraz satıp üretimi durdurdu. Değerli olan da o kartlar.

Hocam benimki limited Edition

Technopat Haberler

Geri
Yukarı