Arc A750 sistem oyunda aniden dondu

carrytexas

Decapat
Daha fazla  
RAM
Corsair 16gb
SSD veya HDD modeli
Wd blue sn580
Ekran kartı
Intek Arc A750
Anakart
Asus h410m-k R2.0
İşlemci
İ5 10400F
Bugün 2 defa oyundayken sistemim dondu ilkinde hiçbir şey yapamadım. Düğmesine basmama rağmen kapanmadı arkadaki güç düğmesiyle kapattım ikinci sefer ise kardeşim oyundayken dondu hiçbir şey açılmadı Alt Tab vs de çalışmadı ama Windows çubuğu açıldı oradan kapattım. İlkinde Black Ops 6 açıktı ayarlar ortadaydı, ikincisinde Valorant ayarlar yine ortadaydı. Kasaya dokunduğumda dışı aşırı derecede sıcak oluyor ama Armoury Crate uygulamasından baktığımda işlemci ve anakart sıcaklıkları 60-70 arasıyken Intel uygulamasından da ekran kartını kontrol ettiğimde 60 dereceydi yani parçalarda anormal sıcaklıklar yok. Sorun ne olabilir acaba?
ASUS H410M-K r2.0
Intel Arc a750.
i5 10400F.
16 GB Corsair RAM.
WD blue SN580 500 GB SSD.
Corsair CV550 PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:

Intel'in kartları driverden sorunluydu zaten o durumu çözmüşler miydi?

Intel'in kartları driverden sorunluydu zaten o durumu çözmüşler miydi?
Biraz sorun yaşamıştım ben de güncellerken vs. çözülüp çözülmediğini bilmiyorum ama bugün ilk droptan sonra baktım bir güncelleme gelmiş yaptım ama yine drop yedim

Biraz sorun yaşamıştım ben de güncellerken vs. çözülüp çözülmediğini bilmiyorum ama bugün ilk droptan sonra baktım bir güncelleme gelmiş yaptım ama yine drop yedim.

Intel kartları hakkında şu an denilebilecek hiçbir şey yok her şey olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…