Arc A750 sistem vs RX 6500XT sistem vs RX 6600 sistem

Starfield gibi sistem isteyen oyunlar oynamam
Genelde CS, Valorant ve birkaç hikayeli oyun var
Bir şey daha var ekran kaydı da almak istiyorum
Arc A750 için sorun olur mu?

Arc'a 750 kullanıyorum hiçbir oyunda kötü performans vermiyor fakat CS:GO hatalarla karşılaştım uğraşlarım sonucu hatalar minimuma indi fakat az da olsa devam ediyor.

Ben Intel Arc A750 alınmasını önermiyorum alacaksanız siz bilirsiniz RX6600 daha stabil ekran kartı dediğim gibi FSR 3 de gelecek daha da iyi olacak size kalmış. Intel Arc A750 sürücüleri eskiye göre düzelse de hala stabil değil bazı oyunları açmak bile bazen sıkıntı yaratıyor.
Hangi psu yu almak iyi olur uygun fiyatlı söyler misiniz bu site den

Arc'a 750 kullanıyorum hiçbir oyunda kötü performans vermiyor fakat CS:GO hatalarla karşılaştım uğraşlarım sonucu hatalar minimuma indi fakat az da olsa devam ediyor.
Ne tür oyunlar oynuyorsun ?
Sistem zorlayan oyunlar mi?

Hangi PSU'yu almak iyi olur uygun fiyatlı söyler misiniz bu siteden.

Ne tür oyunlar oynuyorsun?
Sistem zorlayan oyunlar mi?

Örneğin God of War Ultra ayarlar 65-70 FPS alıyorum.

Örneğin God of War Ultra ayarlar 65-70 FPS alıyorum.
O kadar iyi mi daha önce baktığım forumlarda alınmaz yazıyorlardı. Ben ekran kaydı da almayı düşünüyorum ekran kartını çok zorlar mi?

O kadar iyi mi daha önce baktığım forumlarda alınmaz yazıyorlardı. Ben ekran kaydı da almayı düşünüyorum ekran kartını çok zorlar mi?
Dün cs go için aldım zorlamadı diğer oyunlar için konuşamam. Alınmaz demelerinin sebebi driver sorunları oluşabileceğinden. Fakat şuana kadar hiç karşılaşmadım. Ham performans olarak rx 6600 den üstün bir kart.

Dün cs go için aldım zorlamadı diğer oyunlar için konuşamam. Alınmaz demelerinin sebebi driver sorunları oluşabileceğinden. Fakat şuana kadar hiç karşılaşmadım. Ham performans olarak rx 6600 den üstün bir kart.
Gaza geldim biraz arc a750 alıcam gibi vatan dan

Kartın boştayken güç tüketimini atabilir misin kontrol panelinden ekran görüntüsü olarak?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-09-10 145443.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-10 145443.png
    26,7 KB · Görüntüleme: 34

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı