Senin canın kazık yemek istiyor sanırım. Fiyatın düşük olduğunu mu düşünüyorsun? Bu fiyatlar bile aslında olması gerekenden çok yüksek. Ekonomi kötü olduğu için olması gereken fiyatın çok yükseği yerine daha az yüksek bir fiyata satılınca dolandırılma ihtimalini düşünüyorsun. Türkiye'de imkanım var ise hiç kimseden 2. el bir şey almam.
Gamegaraj.com için yazılan 'Gamegaraj.com Arızalı Ürün Gönderimi Ve İade Almama!' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Gamegaraj.com hakkında şikayet ...
Gamegaraj.com için yazılan 'Gamegaraj.com Gamegaraj Sitesinden Yeni Aldığım PC Açılmıyor Ya Da Ekran Gelmiyor' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Ga...
Gamegaraj.com için yazılan 'Gamegaraj.com Arızalı Ürün Gönderimi Ve İade Almama!' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Gamegaraj.com hakkında şikayet ...
Gamegaraj.com için yazılan 'Gamegaraj.com Gamegaraj Sitesinden Yeni Aldığım PC Açılmıyor Ya Da Ekran Gelmiyor' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Ga...
İşlemcimi, ekran kartımı, monitörümu 2. El aldım hatta bu 2. El olan 4. Ekran kartım ama sen aynı paraya 0 taş gibi sistem varken 2. Elde diretiyorsun emin ol hiç gerek yok.
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Allah affetsin toplarken çok uğraşmadım laftan anlamıyorsunuz sonuçta, biraz bütçenizi aşıyor ama hazır sisteme verecek paranız yoksa 2. el garantisiz ürünlere bakacaksınız.
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!