5600 için stok soğutucu yeterli eğer yetmez derseniz ileride paranız olduğunda alabilirsiniz.
İzledigim videolar ya da okudugum konularda falan herkes 5600 icin stok fan yetmez dedigini gormustum.
5600 için stok soğutucu yeterli eğer yetmez derseniz ileride paranız olduğunda alabilirsiniz.
İzledigim videolar ya da okudugum konularda falan herkes 5600 icin stok fan yetmez dedigini gormustum.
Kasanın hava akışı iyi ise stok fan ile idare edersin ama soğutucu alman daha iyi olur.İzledigim videolar ya da okudugum konularda falan herkes 5600 icin stok fan yetmez dedigini gormustum.
Kasanın hava akışı iyi ise stok fan ile idare edersin ama soğutucu alman daha iyi olur.
4060 sistemi al geç. Diğer atılan sistemler çok kötü.
Ryzen 5600 alman daha iyi olur.Bu sistem nasildir 1 TB SSD ile 21.5 k ya denk geliyor?![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
4060 tabii ki.
![]()
DH-SPARROW/AMD RYZEN 5 5600/ ASUS GeForce RTX 4060 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
DH-SPARROW/AMD RYZEN 5 5600/ ASUS GeForce RTX 4060 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
O zaman bu sistemi almak en mantiklisi diyorsunuz değil mi? (1 TB SSD ile 22 k ya denk geliyor.)
Evet direk bu sistemi al.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.