Arc B580 halen alınmaz mı?

Selamlar, biliyorum bu mevzu için fazlasıyla konu açıldı ancak üzerinden neredeyse iki-üç ay geçti ve hiçbir sağlam yanıt alamadık. Çoğunluk lafta driverlar güncellenirse daha iyi olur, risklidir ama alınabilir, denenebilir gibi gibi yorumlar yaptılar. Bu süreçte elbette alan ve aktif olarak kullanan birçok kullanıcı olmuştur.

Bu süreçte alıp aktif olarak kullanarak deneyimleyenler, kullanmasa bile öyle böyle değil de kesin olarak belirlenmiş şu şu problemi var, şöyle şöyle artısı var, ileride şu problemler düzelecek diye bilgi verebilecek kişiler var mı? Alıp kullanılabilir mi, bir sıkıntı yaratır mı, artıları ve eksileri nelerdir?

Teşekkürler.

Da’nın videosunu izlemiştim eski işlemcilerde performans düşüşü oluyordu. DDR5 güçlü bir işlemci kullanılırsa bence alınabilir.
İlk başlarda 3500X ve DDR4 ile kullanacağım. İlerleyen aylarda ya işlemci yükseltmesi ya da komple anakart, işlemci ve RAM olarak bir yükseltme yapacağım. Şu an sadece ARC 580 alıp idarelik devam etmeyi planlıyorum.

Çok güçlü bir kart ve gayet stabil çalışıyor ama düşük işlemci ile 1080P'de kullanılmamalı. Bence kart 1440p için daha uygun. Güçlü işlemcilerle 1080P'de kurtarabilir ama 3500X ile muhtemelen sıkıntı olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı