Beyaz_G
Hectopat
VR performansi disinda diger konularda nasil? Denediniz mi?VR performansı çok kötü. Bu yüzden değiştireceğim.
VR performansi disinda diger konularda nasil? Denediniz mi?VR performansı çok kötü. Bu yüzden değiştireceğim.
Hocam işlemciniz çok iyi değilse almayın bence. Yani sadece GTA 5, Squad, Ranch Simulator gibi oyunlar oynadım. RTX 3060'ı olan arkadaşım bu oyunlarda daha yüksek FPS alıyor. Mesela GTA onlinede 50-60 FPS alıyorum. Ha bu 50-60 FPS savaşırken falan boş yerlerde 70 FPS falan. İşlemcim Ryzen 5 7500F.VR performansi disinda diger konularda nasil? Denediniz mi?
Aslında 3060 Ti ile ARC B580 performansları benzer hatta DLSS gibi olayları katınca 3060 Ti daha önde duruyor da Intel'in ekran kartını da denemek istiyorum. Yeni bir şey olduğu için merakım var. Aynı zamanda tasarımı hoşuma gitti.Hocam işlemciniz çok iyi değilse almayın bence. Yani sadece GTA 5, Squad, Ranch Simulator gibi oyunlar oynadım. RTX 3060'ı olan arkadaşım bu oyunlarda daha yüksek FPS alıyor. Mesela GTA onlinede 50-60 FPS alıyorum. Ha bu 50-60 FPS savaşırken falan boş yerlerde 70 FPS falan. İşlemcim Ryzen 5 7500F.
Yani kartın tasarımı falan çok güzel. Kutusu zaten premium hissiyatını veriyor size. Ancak işte bazı performans sorunları var. Onun dışında mis gibi.Aslında 3060 Ti ile ARC B580 performansları benzer hatta DLSS gibi olayları katınca 3060 Ti daha önde duruyor da Intel'in ekran kartını da denemek istiyorum. Yeni bir şey olduğu için merakım var. Aynı zamanda tasarımı hoşuma gitti.
Bakalım driver güncellemeleriyle iyi duruma getireceklerini düşünüyorum. Zaten iyi çıkış yaptılar daha öncesinde.Yani kartın tasarımı falan çok güzel. Kutusu zaten premium hissiyatını veriyor size. Ancak işte bazı performans sorunları var. Onun dışında mis gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.