Arc B580 ile RTX 3070 takas yapılır mı?

VR performansi disinda diger konularda nasil? Denediniz mi?
Hocam işlemciniz çok iyi değilse almayın bence. Yani sadece GTA 5, Squad, Ranch Simulator gibi oyunlar oynadım. RTX 3060'ı olan arkadaşım bu oyunlarda daha yüksek FPS alıyor. Mesela GTA onlinede 50-60 FPS alıyorum. Ha bu 50-60 FPS savaşırken falan boş yerlerde 70 FPS falan. İşlemcim Ryzen 5 7500F.

Aslında 3060 Ti ile ARC B580 performansları benzer hatta DLSS gibi olayları katınca 3060 Ti daha önde duruyor da Intel'in ekran kartını da denemek istiyorum. Yeni bir şey olduğu için merakım var. Aynı zamanda tasarımı hoşuma gitti.

Yani kartın tasarımı falan çok güzel. Kutusu zaten premium hissiyatını veriyor size. Ancak işte bazı performans sorunları var. Onun dışında mis gibi.

Yani kartın tasarımı falan çok güzel. Kutusu zaten premium hissiyatını veriyor size. Ancak işte bazı performans sorunları var. Onun dışında mis gibi.
Bakalım driver güncellemeleriyle iyi duruma getireceklerini düşünüyorum. Zaten iyi çıkış yaptılar daha öncesinde.

B580 ciddi sorunlari olan bir kartmis. Biraz baska forumlara baktim 12400F bile zor besliyormus. Bende 3600 var muhtemelen darbogaz yasatir. Yine de o kadar soruna ragmen yeni bir sey oldugu icin denemek istiyorum. Fiyatlari duserse bakacagim yine. Muhtemelen 3060 Ti'ı satarsam ustune bir miktar eklemem gerekir yine. Ya da birebir takas yapacak birini bulursam takaslarim. Muhtemel alanlar arasinda driver yuzunden karti elinden cikartmak isteyenler olur.

Son düzenleme:
Asla böyle bir hataya düşmeyin hocam şurada bir iki ay kadar dayandiginiz sürenin sonucunda kartın çoğu problemi kalkar ortadan ki eski nesil orta segment kart ile yeni nesil orta segment 2K kartı takaslamak hatadır hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…