Arc B580 nasıldır?

Kral, bende de aynı sorun var. 1080p performansı düşük, FPS oyunlarında performansı dediğin gibi çok ama çok kötü. 4060 almadığıma pişmanım. i5 14400F ile kullanıyorum, berbat bir ikili oldular. Uyumu daha iyidir diye aldım, B580 almayın aldırmayın. Şimdilik.
Hocam valla elime para geçerse ileride ekran kartı yerine işlemci güncelleme gibi bir planım var bütçeye göre ya i5 14600k ya da anakartla beraber ryzen 5 9600x alma düşüncem var bakalım.
Yeni ekran kartı almaya kıyamıyorum şekli vrami güzel, bugün eski rx 5600xt ekran kartını taktım 1080pde neredeyse aynı performans veriyor sonra yine b580 taktım umarım driver update bir şey olur bir türlü kurtarır.

Hocam vallahi elime para geçerse ileride ekran kartı yerine işlemci güncelleme gibi bir planım var bütçeye göre ya i5 14600K ya da anakartla beraber Ryzen 5 9600X alma düşüncem var bakalım.
Yeni ekran kartı almaya kıyamıyorum şekli VRAM'i güzel, bugün eski RX 5600XT ekran kartını taktım 1080P'de neredeyse aynı performans veriyor sonra yine B580 taktım umarım driver Update bir şey olur bir türlü kurtarır.

Nasıl aynı performansi veriyor hocam mumkuniyati yok sizin işlemci ekran kartıyla ilgili ben size sadece bunu söyleyebilirim çünkü kendimde kullanıyorum ve hani çoğu oyunu gayet rahat oynuyorum Valhalla'yi ultrada oynamaktayim işlemciyle ilgili problem dediğim gibi ya da kartta bir problem olabilir hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı