Intel Arc B580 nasıldır?

Tamam hocam nasıl isterseniz öyle alın. Ama şunu bilin asla RTX'in yerinde olamaz.

Hocam zaten olay o değil olay şu fiyat performans açıısından RTX 4060'dan daha iyi hatta 4060 Ti ilekapışacak bir kart var iken neden daha fazla bir fiyata daha zayıf bir kart alsın ki insanlar.

Hocam zaten olay o değil olay şu fiyat performans açıısından RTX 4060'dan daha iyi hatta 4060 Ti ilekapışacak bir kart var iken neden daha fazla bir fiyata daha zayıf bir kart alsın ki insanlar.

Hocam daha zayıf değil ama çok fazla özelliği var fiyat performans konusunda haklısınız ama NVIDIA da çok fazla özellik var RTX DLSS CUDA vs... Fakat bütçesi düşük olanlar için tabii ki de ARC serisi alınabilir.

Hocam daha zayıf değil ama çok fazla özelliği var fiyat performans konusunda haklısınız ama NVIDIA da çok fazla özellik var RTX DLSS CUDA vs... Fakat bütçesi düşük olanlar için tabii ki de Arc serisi alınabilir.

İşte hocam bende onu diyorum 14bin Türk lirası bana fazla geliyor hani 8 GB VRAM'e özellikle takılıyor aklım mesela 12 GB olduğunda bu derdim kalmıyor benim için ki çoğu işim için yüksek VRAM'e ihtiyacım var bu yüzdende oyun içinde performans olarak uygun olduğundan ve hakkını veriyor fiyat olarak ve performans olarak o yüzden o biraz daha uçuk geliyor ki bir 5-6 ay sonra fiyatları düşecektir Arc B580'in tahminimce.

İşte hocam bende onu diyorum 14bin Türk lirası bana fazla geliyor hani 8 GB VRAM'e özellikle takılıyor aklım mesela 12 GB olduğunda bu derdim kalmıyor benim için ki çoğu işim için yüksek VRAM'e ihtiyacım var bu yüzdende oyun içinde performans olarak uygun olduğundan ve hakkını veriyor fiyat olarak ve performans olarak o yüzden o biraz daha uçuk geliyor ki bir 5-6 ay sonra fiyatları düşecektir Arc B580'in tahminimce.

Bende de Intel Arc B580 var da işlemcim i3 13100F çok ta iyi performans alamıyorum yani 4060'ın gücünü geçemiyor gibi FPS droplarda yaşıyorum işlemcimden kaynaklı varsayıyorum hangi işlemci ile değiştireyim sizce anakartım H610M.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı