Çözüldü Arc B580 sistem başlangıçta siyah ekranda kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Afyonkarahisar
RX 580 ile halihazırda çalışır durumda olan Ryzen 5 5600'lü sistemde GPU upgrade yaptık.

Ne yaptıysam bootta görüntü alamıyoruz.

RAMleri söküp yeniden oturtmayı,
GPU'yu yeniden oturtmayı,
Eski GPU'yu geri takmayı,
Başka bir monitör/TV'ye takmayı,
Başka bir HDMI kablosu takmayı,
DP ile bağlantıyı,
CMOS pilini söküp takmayı,
BIOS Flashback ile BIOS güncellemeyi denedim.
Güç kablolarını da defalarca kontrol ettim.

Eski RX 580'i taktığımda bile görüntü alamıyorum. Fikirlerinize açığım. @deadfellow özellikle sizin çözebileceğinizi düşünüyorum.

Çözüm
Hocam PCI-e soketine zarar gelmiş olabilir mi?

Bunu ben de düşündüm açıkçası. Eski RX 580'i başka bir sisteme takıp deneyeceğim. Şu an il dışındayım hemen deneyemiyorum o yüzden.

Hocam çözümü buldum. R7 370 buldum bir tane. Bununla görüntü alabildim sistemden. BIOS'a erişip ReBAR'ı açtım, Windows'a bootlayıp Arc driverlarını kurdum. Sonrasında B580'i sisteme geri taktım ve çalıştı.
Hocam PCI-e soketine zarar gelmiş olabilir mi?

Bunu ben de düşündüm açıkçası. Eski RX 580'i başka bir sisteme takıp deneyeceğim. Şu an il dışındayım hemen deneyemiyorum o yüzden.

Hocam çözümü buldum. R7 370 buldum bir tane. Bununla görüntü alabildim sistemden. BIOS'a erişip ReBAR'ı açtım, Windows'a bootlayıp Arc driverlarını kurdum. Sonrasında B580'i sisteme geri taktım ve çalıştı.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…