Arc B850 vs RTX 5050

Bütçe
Taksitli 😁
Cidden bu kadar kötü mü hocam, kaç ay oldu driverla falan hala çözülmedi mi bu sorunlar?

Hayır, kartı Mart ayından beri kullanıyorum DDR4 ve DDR5 sistemlerde deneme şansım oldu maalesef hiçbir ilerleme yok geriye doğru gidiyor. Vatanın kampanyasından 9060XT aldım ona geçiyorum aklı olanın alacağı bir kart değil deli cesareti ile aldım pişman oldum.

Ben anlayamıyorum bu millet sağdan soldan duyma bilgiler ile nasıl bu kadar emin konuşabiliyor 😃

Şimdi bak, WattMan hatalarıyla uğraşmak istemiyordum, ama şimdi baktımda, RX 7600' alırsam monitörde alabiliyorum, o iyi anlamda, ham FPS olarak da NVIDIA'dan daha iyiymiş falan,

AMD önyargınız var ancak son ekran kartlarında sürücüler konusunda bir sorun çıkmadı. Bu fiyata alacağınız B580 ve RTX 5050 üzer.

8 GB olması yüzünden, 12 olsa alırım, RTX 3060 12 GB versiyonuna bir göz gezdirdim Ama.

AMD önyargınız var ancak son ekran kartlarında sürücüler konusunda bir sorun çıkmadı. Bu fiyata alacağınız B580 ve RTX 5050 üzer.

8 GB olması yüzünden, 12 olsa alırım, RTX 3060 12 GB versiyonuna bir göz gezdirdim Ama.

Amd ile uğraşamayıp intel ile uğraşabilecek olmak deli saçması 😃
İntel sadece aynı fiyata 12gb olduğu için, ama yazılımda hala çöpmüş, valla olmazsa 5050 8 alıcam ya,

Ben anlayamıyorum bu millet sağdan soldan duyma bilgiler ile nasıl bu kadar emin konuşabiliyor 😃

Ama şimdi AMD'deki sürücü hataları da illallah ettiriyor, ekran ic içe girmesi, WattMan, sürücü problemi ile karşılaştı, yazılar bozuluyor falan, bunları görünce insan NVIDIA'ya bakası geliyor.

Son düzenleme:
Şimdi bak, WattMan hatalarıyla uğraşmak istemiyordum, ama şimdi baktımda, RX 7600' alırsam monitörde alabiliyorum, o iyi anlamda, ham FPS olarak da NVIDIA'dan daha iyiymiş falan,

İntel sadece aynı fiyata 12gb olduğu için, ama yazılımda hala çöpmüş, valla olmazsa 5050 8 alıcam ya,

Ama şimdi AMD'deki sürücü hataları da illallah ettiriyor, ekran ic içe girmesi, WattMan, sürücü problemi ile karşılaştı, yazılar bozuluyor falan, bunları görünce insan NVIDIA'ya bakası geliyor.
Hocam o hatalar 6000 serisi ile bitti.
6000,7000 ve yeni çıkan 9000 serisi gayet güzel, hatta yeni çıkan 9000 serisi kullanıcıları, yeni çıkan RTX 5000 serisi kullanıcılarından çok daha sorunsuz kullanıyor.

AMD ne kadar sorunluysa Intel de o kadar sorunlu zaten. Sen en iyisi mi NVIDIA al başın ağrır sonra. 5050 ile çok güzel akarsın RTX ile hem de.

Ya şimdi zaten FiveM için bakıyorum, FiveM akacak, OBS akacak, arkadan Spotify veya Discord işte, 8 GB karta Ultra FPS alacak diye bir kaide yok zaten 😃

Hocam o hatalar 6000 serisi ile bitti.
6000,7000 ve yeni çıkan 9000 serisi gayet güzel, hatta yeni çıkan 9000 serisi kullanıcıları, yeni çıkan RTX 5000 serisi kullanıcılarından çok daha sorunsuz kullanıyor.

Birkaç arkadaşımda 7600 vardı, sordum soruşturdum, birkaç ay sıkıntı çıkarmış, sonrasında akmış

FiveM, OBS, MTA sa, ve başka oyunlar oynanacak. İleride YouTube için kullanılabilir video çekimi falan.
Şimdi, Intel Arc B580 12 GB alabilirim, bir de MSI RTX 5050 8 GB. Intel'in bazı oyunlarda çöp, bazı oyunlarda çok iyi performans aldığını gördüm, NVIDIA'nın da DLSS ve diğer özellikleri ile ön planda olduğunu gördüm, hangisi alınmalı? AMD önermeyin, onunla uğraşamam.
Monitor 1080p ise ve artirmam dersen 9060xt 8gb isini rahat gorur ben de 9060xt aldm.Monitor 2k ya da 4k ise 9060xt 16gb al geç hocam

Monitor 1080p ise ve artirmam dersen 9060XT 8 GB isini rahat gorur ben de 9060XT aldm. Monitor 2K ya da 4K ise 9060XT 16 GB al geç hocam

Para olsa ok, ama şimdi bak şöyle bir şey var, AMD'nin b*ktan sürücü sorunlarıyla uğraşmaktansa, 2-3 FPS az alayım NVIDIA paşalar gibi düzgün bir şekilde oynayayım.

Para olsa ok, ama şimdi bak şöyle bir şey var, AMD'nin b*ktan sürücü sorunlarıyla uğraşmaktansa, 2-3 FPS az alayım NVIDIA paşalar gibi düzgün bir şekilde oynayayım.

Hem zaten o kadar param olsa direk 12 GB ya da 16 GB ekran kartlarına yönelirim, ekran kartı bütçem 14-15k arası,

Hem zaten o kadar param olsa direk 12 GB ya da 16 GB ekran kartlarına yönelirim, ekran kartı bütçem 14-15k arası,
9060xt 8 gb ben indirimde 12kya aldım şu anda da 14.700e satiliyor hocam amdnin sürücü sorunu denilen olay eskide kaldi çok takilmayin güncel olarak sorun yasayan tanidigim olmadi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı