Arc Browser, Windows ARM Desteği Sunmaya Başladı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Arc Browser Windows ARM

Google Chrome veya Microsoft Edge gibi ana akım tarayıcılar için Browser Company tarafından geliştirilen bir alternatif olan Arc Browser da artık Windows ARM için tam destek sunuyor. Şirketin duyurusu şu şekilde: “Bugünden itibaren, Arc’ı sahip olduğunuz herhangi bir ARM cihazına yükleyebilir veya arc.net adresindeki Windows için Arc’ı İndir düğmesine yönlendirerek Windows ARM kullanan arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.” […]

Devamı: Arc Browser, Windows ARM Desteği Sunmaya Başladı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Chromium tabanlı yarım yamalak Türkçe ile gelen karmaşık menüleri ve iğrenç PDF görüntüleyicisi ile övülmeyi hak etmeyen tarayıcı.
Yan menüsünü tasarlayan kişi kullanan birey ne kadar zorlanır diye düşünerek hesap yapmış olmalı.
Akrilik efektleri ile tatlı görünüm elde etmeye çalışılmış biraz hoş duruyor ancak özellik konusunda bakarsak Edge ile yan yana bile gelemez.

Chromium tabanlı yarım yamalak Türkçe ile gelen karmaşık menüleri ve iğrenç PDF görüntüleyicisi ile övülmeyi hak etmeyen tarayıcı.
Yan menüsünü tasarlayan kişi kullanan birey ne kadar zorlanır diye düşünerek hesap yapmış olmalı.
Akrilik efektleri ile tatlı görünüm elde etmeye çalışılmış biraz hoş duruyor ancak özellik konusunda bakarsak Edge ile yan yana bile gelemez.
Yan menüde zorlanacak bir şey yok bence. Üste sık kullandıklarımı koydum altında da açık sekmeler var zaten. Dediğin gibi menüler gerçekten sıkıntılı ancak PDF görüntüleyicisinde bir sıkıntı göremedim. Windows'a geleli çok fazla olmadı zaten geliştireceklerini düşünüyorm.

Yan menüde zorlanacak bir şey yok bence. Üste sık kullandıklarımı koydum altında da açık sekmeler var zaten. Dediğin gibi menüler gerçekten sıkıntılı ancak PDF görüntüleyicisinde bir sıkıntı göremedim. Windows'a geleli çok fazla olmadı zaten geliştireceklerini düşünüyorm.
Zen çıktı. Daha iyi yani.

Açıkçası ben biraz sade tarayıcıları seviyorum. Dikey sekme olayına hiç ısınamadım uzun zamandır. Ben hep yatay, üstte olan sekmeler kullanmayı tercih ediyorum. Monitörün sağında ya da solunda olan barların da görüntünün orantısını bozduğunu düşünüyorum.

Bu sebeple Microsoft Edge, Firefox, Google Chrome tipi tarayıcılar benim gibi düşünen kullanıcılar için daha uygun sayılırlar. Zen Browser, Arc Browser, Opera GX gibi fazla özellikli tarayıcıları kullanırken kafam karışıyor.

Açıkçası tarayıcı güzele benziyor, ayrıca bu tür tarayıcıları sevenlere Firefox tabanlı Zen Browser'a da göz atmalarını öneririm. Hakkında bir video izlemiştim, oldukça kişiselleştirilebilir bir tarayıcıya benziyordu. Topluluğun yaptığı bazı modlar da kurulabildiğini görmüştüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı