İnceleme Arc for Windows tarayıcı ilk izlenimi

• Konuyu başlatan TheAny
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.379
Safari'nin kardeşi gibi olmuş resmen.

Neyse Opera'dan devam ya.

Tabii herkes sevmeyebilir saygı duyarım ama bana sorarsanız yıllanmış tasarımlardan kurtulup ister benzer olsun ister kopya olsun farklı tasarımlar görmek beni mutlu ediyor açıkçası.

Ayarlar kısmı kesinlikle çok kısıtlı. Aynı şekilde düşünüyorum. Fakat ben daha beta olmasına verdim onu.

Neyse bende Safari'den devam
Mac kullanıyorsan, Mac için stable sürümü var.

Ayarlar kısmı kesinlikle çok kısıtlı. Aynı şekilde düşünüyorum. Fakat ben daha beta olmasına verdim onu.

Mac kullanıyorsan, Mac için stable sürümü var.

Sanırım başka bir sorunu da Discord'da falan bir linke tıklayınca açılmaması ve bazen saçma sapan sayfanın donup kalması her ne kadar aşırı hoşuma gitse de şu anlık varsayılan tarayıcı olması için erken anlaşılan.

Ara ara rastgele çökmeler, internet yokken tarayıcının açılmaması, ilk açıldığı zaman önerdiği sekmelerden birine tıklandığında çökmesi dışında bir hatayla karşılaşmadım ben. Bu bir haftadır da ana tarayıcım olarak kullanıyorum, alıştım çökmelere işin açığı .

Bunlar çözülür, ayarlar daha detaylı hale gelir bir de Türkçe olursa tamamdır bu iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…