Arc Raiders alınır mı?

Merhaba dostlar, oyunu oynayanlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

1. Oyunun ping durumu nasıl? Yayıncılardan baktım ama hiçbirinde ekranda ping göstergesi göremedim?
2. Genel olarak bağlantı nasıl? PvP'de Türkiye'den çok dezavantajlı olur muyuz?
3. Mikrofonlu kulaklık kullanmazsam sıkıntı yaşar mıyım? Sadece oyundaki etkileşim çarkını kullanmak (dont shoot :)) yeterli olur mu?

Merhaba dostlar, oyunu oynayanlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

1. oyunun ping durumu nasıl? Yayıncılardan baktım ama hiçbirinde ekranda ping göstergesi göremedim?
2. genel olarak bağlantı nasıl? PvP'de Türkiye'den çok dezavantajlı olur muyuz?
3. mikrofonlu kulaklık kullanmazsam sıkıntı yaşar mıyım? Sadece oyundaki etkileşim çarkını kullanmak (dont shoot :)) yeterli olur mu?

1. soru için, Kıbrıs'dan oynuyorum oyunu rahatsız edecek bir durum yaşamadım. İnternetim kötü bir de. Avrupa sunucusu olduğu için maksimum 50 60 olur. Sıkıntı yaşamazsınız.

2. olmazsınız, dediğim gibi ben bile son level ulaştım, lobideki çoğu kişiyi öldürebiliyorum tek başıma.

3. soru, evet yeterli olur. Solo oynarsanız kimse ateş etmiyor zaten genelde. Duos biraz daha agresif. Trios ise neredeyse hiç kimse arkadaş canlısı değil. Aşağıya Steam incelememi bırakıyorum. Alınması gereken bir oyun Arc.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı