Arc Raiders alınır mı?

Çatlı Reis

Hectopat
Yer
Fransa, Paris, Eiffel Tower
Daha fazla  
Güncel olarak CS2 harici online oyun oynamıyorum. Onu da haftalık dropları almak için giriyorum. Arc Raiders izlediğim kadarıyla hem oynanış olarak hem de grafiksel olarak çok hoşuma gitti, sizce tek kişi olmama rağmen alınır mı? Ağırlıklı olarak hikâyeli oyun oynayan birini sarar mı?

Güncel olarak CS2 harici online oyun oynamıyorum. Onu da haftalık dropları almak için giriyorum. Arc Raiders izlediğim kadarıyla hem oynanış olarak hem de grafiksel olarak çok hoşuma gitti, sizce tek kişi olmama rağmen alınır mı? Ağırlıklı olarak hikâyeli oyun oynayan birini sarar mı?
Lut/görev yapmayı seviyorsan sarar hocam. 1,5 saat dene beğenmezsen iade edersin.

1763591074149.png

Oyunu satın alalı 3-4 gün oldu sadece solo girdim ve durum bu şekilde. Fazlasıyla güzel, kaliteli ve eğlenceli. Firma desteği de oldukça güzel. Uzun vadeli bir oyun kesinlikle alınır.

Oyuna gelecek olursak. Kitlesi yüksek oranda kaliteli. Solo girersen daha çok pve odaklı oluyor. Diğer oyuncularla kolay anlaşıp takılabiliyorsun. Haritaların belli başlı hikayeleri var. Oyunun da konusu var zaten. Distopik evrenleri seviyorsan oyuna bayılırsın. Hem Star Wars hem Dune evrenine benziyor, gerçi çoğu distopik evrene hitap ediyor. Hile problemi yok, eğer seni bir hile öldürürse lootlarınla birlikte envanterine geliyor birkaç gün içinde. Raporlama sistemi güzel çalışıyor. Optimizasyonu muhteşem ötesi zaten 39GB yer kaplıyor. 40 doları kuruşu kuruşuna hak ediyor. Görev sistemi gayet iyi. P2W'lik bir durumu yok. Parayla sadece kozmetik alırsın. Ona da para vermene gerek yok, görev vs etkinlik yaparak gerçek para kasabiliyorsun.

Eki Görüntüle 2607609
Oyunu satın alalı 3-4 gün oldu sadece solo girdim ve durum bu şekilde. Fazlasıyla güzel, kaliteli ve eğlenceli. Firma desteği de oldukça güzel. Uzun vadeli bir oyun kesinlikle alınır.

Oyuna gelecek olursak. Kitlesi yüksek oranda kaliteli. Solo girersen daha çok PvE odaklı oluyor. Diğer oyuncularla kolay anlaşıp takılabiliyorsun. Haritaların belli başlı hikayeleri var. Oyunun da konusu var zaten. Distopik evrenleri seviyorsan oyuna bayılırsın. Hem Star Wars hem Dune evrenine benziyor, gerçi çoğu distopik evrene hitap ediyor. Hile problemi yok, eğer seni bir hile öldürürse lootlarınla birlikte envanterine geliyor birkaç gün içinde. Raporlama sistemi güzel çalışıyor. Optimizasyonu muhteşem ötesi zaten 39GB yer kaplıyor. 40 doları kuruşu kuruşuna hak ediyor. Görev sistemi gayet iyi. P2W'lik bir durumu yok. Parayla sadece kozmetik alırsın. Ona da para vermene gerek yok, görev vs etkinlik yaparak gerçek para kasabiliyorsun.

Elinize sağlık hocam. En yakın zamanda alacağım.

Elinize sağlık hocam. En yakın zamanda alacağım.
Rica ederim. Ekstra bilgilendirme yapmam gerekirse oyunu harala hurala oynamanıza gerek yok. Günde 2 saat oynasanız bile gelişmişlik hissini tadarsanız çünkü ne yaparsanız yapın, alandan çıkamasanız dahi size EXP veriyor. Yetenek ağacınızı vs kendinize göre dizayn etmeniz kolaylaşıyor. O yüzden çok zamanınızı almasına gerek de yok keyifli keyifli de oynanabilir. Tarkov vs veya başka bir extraction shooter oyunu biliyor musunuz bilmiyorum ama bundaki Wipe sistemi de güzel. Hesaplar sıfırlanınca sizi dımdızlak bırakmıyor bir nevi Wipe yerine Rebirth sistemi getirmişler. Karakterinizi her sıfırladığınızda 5 yetenek puanı ve fazladan exp kazanma oranı vs bir şeyler ekliyor orasını tam bilmiyorum. Bu karakter sıfırlama durumuna da bir senaryo yazmışlar, Raider'ınızı sefere gönderiyorsunuz.

Detaylı bir şekilde burada bahsetmiştim.

Rica ederim. Ekstra bilgilendirme yapmam gerekirse oyunu harala hurala oynamanıza gerek yok. Günde 2 saat oynasanız bile gelişmişlik hissini tadarsanız çünkü ne yaparsanız yapın, alandan çıkamasanız dahi size EXP veriyor. Yetenek ağacınızı vs kendinize göre dizayn etmeniz kolaylaşıyor. O yüzden çok zamanınızı almasına gerek de yok keyifli keyifli de oynanabilir. Tarkov vs veya başka bir extraction shooter oyunu biliyor musunuz bilmiyorum ama bundaki Wipe sistemi de güzel. Hesaplar sıfırlanınca sizi dımdızlak bırakmıyor bir nevi Wipe yerine Rebirth sistemi getirmişler. Karakterinizi her sıfırladığınızda 5 yetenek puanı ve fazladan exp kazanma oranı vs bir şeyler ekliyor orasını tam bilmiyorum. Bu karakter sıfırlama durumuna da bir senaryo yazmışlar, Raider'ınızı sefere gönderiyorsunuz.

Detaylı bir şekilde burada bahsetmiştim.

Müsait bir vaktimde okuyacağım konuyu. Teşekkürler tekrardan.

Alınır ya bizim sınıfta kızlar bile sardı bu oyuna bende para biriktiriyorum alacağım tarkov gibi hilecilere özel 100 dolarlık DLC paketi çıkarmazlar ise kesinlikle devamı gelir.

Alınır ya bizim sınıfta kızlar bile sardı bu oyuna bende para biriktiriyorum alacağım tarkov gibi hilecilere özel 100 dolarlık DLC paketi çıkarmazlar ise kesinlikle devamı gelir.

Nasıl bir okulmuş hocam bu? İlk defa bir okulda bir kızın oyun oynadığını duyuyorum çok mu yaşlandım acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı