Arc Raiders alınır mı?

Rica ederim. Ekstra bilgilendirme yapmam gerekirse oyunu harala hurala oynamanıza gerek yok. Günde 2 saat oynasanız bile gelişmişlik hissini tadarsanız çünkü ne yaparsanız yapın, alandan çıkamasanız dahi size EXP veriyor. Yetenek ağacınızı vs kendinize göre dizayn etmeniz kolaylaşıyor. O yüzden çok zamanınızı almasına gerek de yok keyifli keyifli de oynanabilir. Tarkov vs veya başka bir extraction shooter oyunu biliyor musunuz bilmiyorum ama bundaki Wipe sistemi de güzel. Hesaplar sıfırlanınca sizi dımdızlak bırakmıyor bir nevi Wipe yerine Rebirth sistemi getirmişler. Karakterinizi her sıfırladığınızda 5 yetenek puanı ve fazladan exp kazanma oranı vs bir şeyler ekliyor orasını tam bilmiyorum. Bu karakter sıfırlama durumuna da bir senaryo yazmışlar, Raider'ınızı sefere gönderiyorsunuz.

Detaylı bir şekilde burada bahsetmiştim.
Oyun kaç GB ye iniyor ?

Teşekkür ediyorum. Galiba oyundan çıkıp yazdınız saate bakarsak.:)
Son zamanlarda epey videosunu gördüm merakta saldım oyuna ama daha önce hiçbir oyuna bu kadar para vermedim orası beni tereddütte bıraktı.
Bir zaman sonra sıkar mı? Sorusu var aklımda.

Hocam şöyle diyeyim FPS oyuncularının çoğunluğunun profesyonel olmadığını varsayarsak ne için oynayabilirler hiçbir şey sadece zevki. Yani oyunu seversen akar gider. Ben mesela CS'den çıkmayan biri olarak 1 aydır sadece Arc Raiders oynuyorum ve 200 saatim oldu sanırım. Ayrıca trialslar, görevler, yeni gelecek olan güncellemeler daha 1, 2 aylık bir oyun yani yeni bosslar belki yeni silahlar yeni haritalar gelir. Bunlar geldiğindede oyunda yapacağın şey artıyor ve sevdiğin müddetçe bunlar olmasa bile harbi akıyor oyun ya işte.

Hocam şöyle diyeyim FPS oyuncularının çoğunluğunun profesyonel olmadığını varsayarsak ne için oynayabilirler hiçbir şey sadece zevki. Yani oyunu seversen akar gider. Ben mesela CS'den çıkmayan biri olarak 1 aydır sadece Arc Raiders oynuyorum ve 200 saatim oldu sanırım. Ayrıca trialslar, görevler, yeni gelecek olan güncellemeler daha 1, 2 aylık bir oyun yani yeni bosslar belki yeni silahlar yeni haritalar gelir. Bunlar geldiğindede oyunda yapacağın şey artıyor ve sevdiğin müddetçe bunlar olmasa bile harbi akıyor oyun ya işte.
5 ocak sonmuş indirim herhalde bundan fazla indirim uzun bir süre gelmez. Galiba hazır indirim varken alıcam :)
En kötü iade ederim.

5 Ocak sonmuş indirim herhalde bundan fazla indirim uzun bir süre gelmez. Galiba hazır indirim varken alacağım :)
En kötü iade ederim.

Aynen öyle hocam hatta seversenizde iade edip bu linkten key olarak da alabilirsiniz daha uyguna geliyor.
Ben kendim G2A'dan "App15" kodu ile almıştım ama Steam'de de indirime girdiği için şu an keyler çok daha ucuz.

Aynen öyle hocam hatta seversenizde iade edip bu linkten key olarak da alabilirsiniz daha uyguna geliyor.
Ben kendim G2A'dan "App15" kodu ile almıştım ama Steam'de de indirime girdiği için şu an keyler çok daha ucuz.
26 dolara denk geliyor iyi fiyat. Eğer site güvenilirse alabilirim burdan 5 dolar fark var sonuçta 😁😁

26 dolara denk geliyor iyi fiyat. Eğer site güvenilirse alabilirim buradan 5 dolar fark var sonuçta 😁😁

Satıcının puanı yüksek olduğu sürece sorun yaşamazsın. Yaşadığın zaman destek problemi çözüyor o konuda iyiler ben iade edebilsem iade edip buradan alacağım da işte key olarak aldığım için olmuyor :d

Teşekkür ediyorum. Galiba oyundan çıkıp yazdınız saate bakarsak.:)
Son zamanlarda epey videosunu gördüm merakta saldım oyuna ama daha önce hiçbir oyuna bu kadar para vermedim orası beni tereddütte bıraktı.
Bir zaman sonra sıkar mı? Sorusu var aklımda.

Ben 11 saat kadar oynadım ve bir süredir oynamıyorum. Oyun güzel hocam ama sabır isteyen bir oyun. Benim gibi tek oyuncular için hikayeli oyunlar her zaman daha tercih edilmesi oluyor. Para verme konusuna gelince, yaşınız veya maddi durumunuzu bilmediğimden dolayı net bir şey diyemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı