Rica ederim. Ekstra bilgilendirme yapmam gerekirse oyunu harala hurala oynamanıza gerek yok. Günde 2 saat oynasanız bile gelişmişlik hissini tadarsanız çünkü ne yaparsanız yapın, alandan çıkamasanız dahi size EXP veriyor. Yetenek ağacınızı vs kendinize göre dizayn etmeniz kolaylaşıyor. O yüzden çok zamanınızı almasına gerek de yok keyifli keyifli de oynanabilir. Tarkov vs veya başka bir extraction shooter oyunu biliyor musunuz bilmiyorum ama bundaki Wipe sistemi de güzel. Hesaplar sıfırlanınca sizi dımdızlak bırakmıyor bir nevi Wipe yerine Rebirth sistemi getirmişler. Karakterinizi her sıfırladığınızda 5 yetenek puanı ve fazladan exp kazanma oranı vs bir şeyler ekliyor orasını tam bilmiyorum. Bu karakter sıfırlama durumuna da bir senaryo yazmışlar, Raider'ınızı sefere gönderiyorsunuz.
Detaylı bir şekilde burada bahsetmiştim.
Ne saçmalıyorsunuz Allah aşkına ya? Ne rekla mı? Ne parası? Sırf sizin hoşunuza gitmeyen bir oyun diye başkalarına yalan dolan şeyler demeyi ne çok seviyorsunuz. Konunun altındaki tüm yorumlar saçmalık. PUBG oyna diyenler mi dersin, oyun hiç unique diyenler mi dersiniz? Allah aşkına ne...
www.technopat.net