Arc Raiders vs Tarkov

Eren2458

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600 Pulse 8gb
İ5 10400
16 GB RAM
RAM
16
SSD veya HDD modeli
Crucial BX500 SSD
Ekran kartı
AMD Sapphire RX6600 PULSE 8GB
İşlemci
İNTEL İ510400
Arkadaşlar Arc Raiders oyununu bugün almayı düşünüyorum ama bir yandan Escape from Tarkov perileri de beni kıstırıyor. Çok kararsız kaldım hangisini alayım? İçim içimi yiyor. 16.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Arc Raiders oyununu bugün almayı düşünüyorum ama bir yandan Escape from Tarkov perileri de beni kıstırıyor. Çok kararsız kaldım hangisini alayım? İçim içimi yiyor. 16.

Tarkov + aynı tür isterseniz Hunt da alınır. Tarkov’un sorunları çözüldüyse alın ama sonra uğraştırır.

İki oyun arasında siyahla beyaz farkı var. Daha önce exraction shooter oynamadıysanız tarkova adaptasyonunuz çok uzun süre olur. Tarkov detay ve zorluk olarak hiçbir oyunla karşılaştırılamaz ögrenme süreside çok uzun. Arc raiders çok çok çok casual kalıyor yanında. Eğer hayvani süreler harcamaya göz yumarsanız tarkov alın geçin.

Son düzenleme:
Tarkovda gelişmek için mesai harcaman lazım. Dakkalarca loot yapmışsın güzel eşyalar bulmuşsun tam çıkarken tak diye tek kurşunla ölüp kaç defa alt f4 attığımı hatırlamıyorum. Oyun çok zor yaklaşık 6 yıldır oynuyorum devamlı ama hala öğrenemediğim bir sürü şey var ama asla bırakamıyorum kendine çekiyor oyun sürekli. ARC RAIDERS da aldım oynadım ama hiç benlik değildi tamamen kişisel zevkler bana göre ikiside alınıp denenmeli ama arc raidersın hypeı bitince geriye ne kalır bilinmez mutlaka bir kitle kalır ama tarkov kadar uzun yıllarca devam ediceğini sanmıyorum. eft almadan arena breakout oynayabilirsin herşeyi aynı basitleştirilmiş versiyonu gibi düşün.

Her türlü Eft. Fiyatın ucuzluğunu geçtim oyun bu türün öncüsü zaten Arc güzel de olsa çok basit kalıyor yanında. İçerik de kısıtlı diye duydum oyunda zaten Eft bu sorunu yaşatmaz baya içerik var oyunda. Optimize dışında sorunu yok denebilir öğrenmesi aşırı zor değil ama basit de sayılmaz. PVP'de iyi olmak baya vakit alır o ayrı.

Her türlü Eft. Fiyatın ucuzluğunu geçtim oyun bu türün öncüsü zaten Arc güzel de olsa çok basit kalıyor yanında. İçerik de kısıtlı diye duydum oyunda zaten Eft bu sorunu yaşatmaz baya içerik var oyunda. Optimize dışında sorunu yok denebilir öğrenmesi aşırı zor değil ama basit de sayılmaz. PVP'de iyi olmak baya vakit alır o ayrı.
Nasıl sorun yok hocam oyunun steame çıkması bile başlı başına sorun zamanında kaç dolara aldığım oyunu steamden oynayamıyorum. En son çözülcek diyorlardı ama nafile. Hilecileri direk geçiyorum her elde olmasada 2-3 elde mutlaka bir hile geliyor istediğim kadar ses çıkarmadan gidiyim o kurşunu yiyorum istersem hiç görünmeyen yerlerden gidiyim. Hilecilere çözümleri falan yok oyunun. Steame geldiği için dahada artıcak. Steame geldiği için artık oyun bulması çok daha hızlı ama 1 ay önce oyun bulması için giderdim kendime bi kahve yapardım sigara yakardım daha oyun bulmazdı. Oyunun üst paketlerini almazsanız trader puanı kasmak ilk başlarda zorluyor p2w olmasada çok büyük kolaylık sağlıyor üst paketi alınca oyunda gelişmek. Oyunun zorluğundan zaten bahsettim haritaları ezberlemek uzun zamanlar alıyor ki oyunda aim önemli değil map bilgisi önemli. Oyunun en büyük eksisi yeni oyuncu dostu değil oyun hiç bir şeyi anlatmıyor girdiğinde yeni başlayan arkadaşlarıma saatlerce herşeyi ben anlatıyorum. Yada açıyorlar youtubeden eğitim videoları izliyorlar yoksa öğrenilmiyor oyun.
Oyunu almadan önce ilk başta arena oynamalarını tavsiye ederim herkese. Oyunu severseniz onun baya bi zorlaştırılmış versiyonu gibi bir oyun eft.

Hocalar yorumlarınız için sağ olun daha önce arena breakout oynamıştım ve oyun sardı ama EFT almyacağım çünkü bende AMD kart var ve lanet olası 6600 bunda 30 40 FPS alır gibime geliyor.

Hocalar yorumlarınız için sağ olun daha önce arena breakout oynamıştım ve oyun sardı ama EFT almyacağım çünkü bende AMD kart var ve lanet olası 6600 bunda 30 40 FPS alır gibime geliyor.

NVIDIA ve AMD ayrımı yapacak son oyun bu hocam. İşlemciniz iyise oynanır. Oyun güçlü sistemlerde bile aynı yerde 30FPS 2 metre otede 100 FPS olabiliyor.

Arena devam o zaman boşver. Eft steame çıktığından beri girmiyorum artık arena bi daha sardı gibi anlamadım.

NVIDIA ve AMD ayrımı yapacak son oyun bu hocam. İşlemciniz iyise oynanır. Oyun güçlü sistemlerde bile aynı yerde 30FPS 2 metre otede 100 FPS olabiliyor.

İşlemci i5 10400, ya artık çok korkuyorum oyun almaya sistem olarak kaldırıyor gözüküyor oyuna giriyorum rezalet yerlerde keşke AMD aldığı zaman parmaklarım kırılsaydı da almayaydım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı