Epic Games Arcade Paradise için Türkçe yama önerisi

Epic Games bedava veriyorken aliyim dedim. Ancak saatlerdir şu oyunun hikayesini tam olarak anlamak için Türkçe yama arıyorum, bulamıyorum, 1 site buldum ancak indirme butonu yok. Zaten siteyi forumlardan ufak araştırdım, güvenilir olmadığı yazıyordu çoğunlukla. Gönderebildiğim sitelere arcade paradise için Türkçe yama isteği gönderdim ancak ciddiye alacaklarını sanmıyorum. Hiç mi olmaz şu oyunun Türkçe yaması. Neredeyse 3 yıldır piyasada oyun.

Sinnerclownceviri site reklamı yasak mı pek bilgim yok ama yama çıkmış bekleyen dostlarım bilginiz olsun.

Sinnerclownceviri site reklamı yasak mı pek bilgim yok ama yama çıkmış bekleyen dostlarım bilginiz olsun.

Ama kayıt olmama rağmen indiremedim indirirseniz haber veriri misiniz buradan.

Son düzenleme:

Bende sabah gördüm ama hata veriyor site.

Evet, yama çıkmış ancak şu an yama erken erişimde olduğu için sadece "Destekçi" rolünü alan kişilere yama veriliyor. Bu rolü almak için üyelik almanız gerekiyor. Yakında veya daha sonra, yama herkese açılacaktır.

Bende sabah gördüm ama hata veriyor site.

Hata vermiyor. Şu an yamayı indirmek için site üyeliği almanız gerekiyor.

Üyelik almak için (sinerclownceviri.net): Üyelik Satın Al
Yama Linki: Yama Link

Son düzenleme:
Evet, yama çıkmış ancak şu an yama erken erişimde olduğu için sadece "destekçi" rolünü alan kişilere yama veriliyor. Bu rolü almak için üyelik almanız gerekiyor. Yakında veya daha sonra, yama herkese açılacaktır.

Hata vermiyor. Şu an yamayı indirmek için site üyeliği almanız gerekiyor.

Üyelik almak için (sinerclownceviri.net): Üyelik Satın Al
Yama linki: Yama Link

Evet maalesef yamaya erişemeyeceğim o zaman. Eğer ki herkese açılırsa yama haber verme şansınız olur mu ben yine de sık sık kontrol ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı