Arcane 2. Sezon Kesinleşti!

Oğuzhan Necip Şahin

Megapat
Süper Moderatör
Katılım
4 Mart 2015
Mesajlar
4.138
Makaleler
31
Çözümler
173
Yer
Arlong Park
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Teknoloji Yazarı
League of Legends'ın sevilen dizisi olan Arcane'in 2. sezonu Riot Games'in resmi sosyal medya hesaplarında paylaştığı gönderiler ile kesinleşti.

Daha önce hiç LoL oynamamış birinin bile sadece diziyi izleyerek iyi bir zevk alacağını düşünüyorum. Uzun zamandır Riot Games tarafından böyle bir içerik bekliyordum ve beklentimin üstünde bir içerikle karşılaştım diyebilirim.

Teaser'ın sonundaki Warwick sesi şimdiden çoğu şeyi anlatıyor gibi. 😄


Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Diğer bölgeler için de bu şekilde güzel bir dizi çıkar umarım.
Gölge Adalar'ın, Noxus'un ve Ionia'nın da bölgesel dizi bölümlerinin gelmesini ben de çok istiyorum. Özellikle Noxus'un. Umarım ileride gelirler.
 
Gölge Adalar'ın, Noxus'un ve Ionia'nın da bölgesel dizi bölümlerinin gelmesini ben de çok istiyorum. Özellikle Noxus'un. Umarım ileride gelirler.
Viego hikayesi rezillikti gerçekten. Işık muhafızlarını bir daha görmeyiz. Vi ve Jinx ikilisinden çok üst-alt kapışmasını izlettirdikleri için konu olarak Arcane güzel gidiyor bence.
 
Başka bölgeler bence gelir. Çünkü Netflix ortamına 2 sezonluk bir seri için girmemişlerdir. Para kazanmak istiyorlarsa yapmalılar. İonia ve Noxus şampiyonları gereği çok atraksiyonlu olacaktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı