Favorim 2. kısımdı. Özellikle son kısım bence 3 bölüm ve 40'ar dakikayla anlatılabilecek gibi değildi. Hele ki o savaş resmen aceleye getirilmiş ve harcanmış. Son kısımda mesela Viktor ve Jayce arasında çok sağlam bir dövüş bekliyordum. O da olmadı. Bölümler bildiğimiz özet şeklinde gibiydi. Keşke bölümler 1'er saat olsaydı ya da daha fazla bölüm olsaydı. Böylece daha detaylı anlatım yapılabilirdi ve senaryoda boşluklar olmazdı. Gerçi bir sezonu yapmaları da 3-4 sene sürdüğünden bir yandan iyi oldu dedim. Yine de bu haliyle bile keşke hiç bitmeseydi dediğim nadir dizilerden biri oldu. Inşallah aynı performansı diğer karakterleri anlatırlarken de gösterirler ama hiçbirinin bu dizi kadar etkili olacağını düşünmüyorum.
Favori karakterim ise son an değişikliğiyle Ekko oldu. Powder ve Jinx ile yaşadıkları (şehre karşı oturdukları sahnede ve son bakıştıkları sahnede resmen kafamın içinde Seni Dert Etmeler çalıyordu), ütopik evren ile kendi evreni arasında seçim yapmak zorunda kalması ve son bölümde Jayce'i kurtarmak için verdiği mücadelesi çok iyiydi. Neyse yine dertlendim durduk yere. Biraz LOL girip Ekko ile kafa dağıtayım en iyisi.
Favori karakterim ise son an değişikliğiyle Ekko oldu. Powder ve Jinx ile yaşadıkları (şehre karşı oturdukları sahnede ve son bakıştıkları sahnede resmen kafamın içinde Seni Dert Etmeler çalıyordu), ütopik evren ile kendi evreni arasında seçim yapmak zorunda kalması ve son bölümde Jayce'i kurtarmak için verdiği mücadelesi çok iyiydi. Neyse yine dertlendim durduk yere. Biraz LOL girip Ekko ile kafa dağıtayım en iyisi.