O sahne iyiydi, heleki çalan şarkı.
Benim dediğim sahne piyano başında olup sonradan asker olan elemandı. Jhin'e gönderme yapmışlar ama o değil büyük ihtimal. Asker olarak katılması, Piltover'da olması falan alakasız geldi.
Sizin dediğinizi ben hatırlamadım. Sonradan izledim 2. kısmı. Orada giriş kısmında o gerçekten vander mıydı, gözlerindeki o bakış, o olmalı falan diyor. Ekko ile ilgili bir konuşmaya denk gelmedim. Açıkçası Ekko ile ilgili bir şey diyecek olsa 3. kısımda derdi çünkü direkt Ekko'nun (alazışıklar'ın) mekanında geçiyor. Hatta duvardaki fotoğraflarına bakıp bunu zaun için, şehrin geleceği için yapıyorum diyor. Ekko'nun bahsi yine geçmiyor. Yanlış anlamadıysam Ekko ile konuştuktan sonra silahını hazırlamak için oraya gidiyor. Eğer aralarındaki konuşmadan sonra Ekko'ya karşı bir şeyler hissetseydi kendi kendine konuşurken bir şeyler söylerdi herhalde bununla ilgili. Bu sebeple ben açıkçası hala daha Jinx'in Ekko'ya karşı kesin olarak bir şeyler hissettiğini düşünmüyorum. Ekko artık diğer evrende Powder'dan aldığı öpücük ile idare edecek. Bu arada powder, şehre karşı oturdukları sahnede Ekko'nun kendi evrenindeki Ekko olmadığını çözmüştü büyük ihtimal. Buna rağmen yine de isteğini kırmadı. Zaten ilk kezmiş gibi davran demesiyle iyice anlamıştır powder.