Sürprizbozan Arcane finali nasıldı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam dmeyin öyle.

Öyle galiba hocam bir mektup olsa neler olurmuş neyse artık ionia noxusa odaklanacağız onlarda da böyle olursa Riot'u basmaya gideriz artık.
Bazen diyorum mutlu sonla bitse çok klişe olacak (sürekli iyilerin kazanması gibi) bazen de diyorum gerçek hayatta da böyle oluyor genellikle. Mutlu son diye bir şey yok diyerek hak veriyorum. Arada kalıyorum sürekli. Sonuç olarak karakterler kalıcı olarak ölmediği sürece her zaman bir umut vardır diyerek kabulleniyorum bu durumu. Gerçi ölseler de alternatif evren diye bir şey var 😅

Bazen diyorum mutlu sonla bitse çok klişe olacak (sürekli iyilerin kazanması gibi) bazen de diyorum gerçek hayatta da böyle oluyor genellikle. Mutlu son diye bir şey yok diyerek hak veriyorum. Arada kalıyorum sürekli. Sonuç olarak karakterler kalıcı olarak ölmediği sürece her zaman bir umut vardır diyerek kabulleniyorum bu durumu. Gerçi ölseler de alternatif evren diye bir şey var 😅

Jinx'in ölmesinden çok Ekko'ya üzülüyorum ben.

Jinx'in ölmesinden çok Ekko'ya üzülüyorum ben.
Ekko'ya kız mı yok be? Adam gibi adam. Ayarlarız bir tane😅

Açıkçası ben Ekko'nun yerinde olsam bizim evrendeki Jinx'e fazla yaklaşmazdım. İlkinde az daha göğsünde delik açılıyordu. İkincisinde bombayla havaya uçuyordu. Üçüncüsünde pişiyordu. Dördüncüde artık mezara götürür bu deli.

Son düzenleme:
Ben izleyiciyi sürekli muallakta bırakmasına ve diğer serilerde bu bilinmezliğe cevap vermeyecek olmaları ihtimaline sinirleniyorum. Aralarındaki ilişkiyi dramatize ettiler de ettiler ondan sonra ortaya nasıl sonuçlandığını bilemeyeceğimiz bir ilişki koyup gittiler. Bizi merakta bırakmalarına okeyim ama her şey düzelmiş/düzeliyor gibi davranıp sonra "biz imkansızız, bizden olmaz" işaretleri vermelerine gıcık oluyorum.

Ekko, "Bir şeyleri inşa etmek için geç değil." diyor ve fikirlerini değiştiriyor, aralarında neler geçtiğini göstermeden birlik kurulup savaşa gidiliyor. Diyoruz tamam bunlar mutlu sona gidiyorlar, hop Jinx'in öldüğünü düşündüren bir sahne görüyoruz, sonra bi bakıyoruz ölmediğine dair bir sürü ipucu veriyorlar. Bari öldür karakteri de anlayalım artık olmayacağını. Ölmüyorsa da düzeldiğini gösterir bi sahne göster, yani en azından Ekko'ya bir mektup, işaret vs. bıraktığını göster. Ekko'nun ölmediğinden haberi var mı yok mu belli değil. Üzülelim mi sevinelim mi karar veremiyor kimse. Umut ediyorum ki bunu diğer serilerde cevaplamak adına böyle bırakmış olsunlar, yoksa aşırı derecede tilt edici bir şekilde kalacak aklımda ve dislike basıp geçicem. Yani ne üzülebiliyorum, ne sevinebiliyorum daha çok senaristlere karşı öfke duydum açıkçası.

Ekko'ya kız mı yok be? Adam gibi adam. Ayarlarız bir tane😅

Açıkçası ben Ekko'nun yerinde olsam bizim evrendeki Jinx'e fazla yaklaşmazdım. İlkinde az daha göğsünde delik açılıyordu. İkincisinde bombayla havaya uçuyordu. Üçüncüsünde pişiyordu. Dördüncüde artık mezara götürür bu deli.

Hocam yine gönderme 4 sefer maksimum ya hani 4'te keramet vardır belki. Olmadı Jhin abim gelir.

Yok benim dediğim dans sahnesi 4 karede çekilmiş ayrıca Jinx her şeyi düzeltir act 2 oynadiysaniz onun bana köprüde ki bakışını unutamıyorum diyor. Ekko'dan mı bahsediyor VIdan mı?
O sahne iyiydi, heleki çalan şarkı.

Benim dediğim sahne piyano başında olup sonradan asker olan elemandı. Jhin'e gönderme yapmışlar ama o değil büyük ihtimal. Asker olarak katılması, Piltover'da olması falan alakasız geldi.

Sizin dediğinizi ben hatırlamadım. Sonradan izledim 2. kısmı. Orada giriş kısmında o gerçekten Vander mıydı, gözlerindeki o bakış, o olmalı falan diyor. Ekko ile ilgili bir konuşmaya denk gelmedim. Açıkçası Ekko ile ilgili bir şey diyecek olsa 3. kısımda derdi çünkü direkt Ekko'nun (Alazışıklar'ın) mekanında geçiyor. Hatta duvardaki fotoğraflarına bakıp bunu Zaun için, şehrin geleceği için yapıyorum diyor. Ekko'nun bahsi yine geçmiyor. Yanlış anlamadıysam Ekko ile konuştuktan sonra silahını hazırlamak için oraya gidiyor. Eğer aralarındaki konuşmadan sonra Ekko'ya karşı bir şeyler hissetseydi kendi kendine konuşurken bir şeyler söylerdi herhalde bununla ilgili. Bu sebeple ben açıkçası hala daha Jinx'in Ekko'ya karşı kesin olarak bir şeyler hissettiğini düşünmüyorum. Ekko artık diğer evrende Powder'dan aldığı öpücük ile idare edecek. Bu arada Powder, şehre karşı oturdukları sahnede Ekko'nun kendi evrenindeki Ekko olmadığını çözmüştü büyük ihtimal. Buna rağmen yine de isteğini kırmadı. Zaten ilk kezmiş gibi davran demesiyle iyice anlamıştır Powder.

O sahne iyiydi, heleki çalan şarkı.

Benim dediğim sahne piyano başında olup sonradan asker olan elemandı. Jhin'e gönderme yapmışlar ama o değil büyük ihtimal. Asker olarak katılması, Piltover'da olması falan alakasız geldi.

Sizin dediğinizi ben hatırlamadım. Sonradan izledim 2. kısmı. Orada giriş kısmında o gerçekten vander mıydı, gözlerindeki o bakış, o olmalı falan diyor. Ekko ile ilgili bir konuşmaya denk gelmedim. Açıkçası Ekko ile ilgili bir şey diyecek olsa 3. kısımda derdi çünkü direkt Ekko'nun (alazışıklar'ın) mekanında geçiyor. Hatta duvardaki fotoğraflarına bakıp bunu zaun için, şehrin geleceği için yapıyorum diyor. Ekko'nun bahsi yine geçmiyor. Yanlış anlamadıysam Ekko ile konuştuktan sonra silahını hazırlamak için oraya gidiyor. Eğer aralarındaki konuşmadan sonra Ekko'ya karşı bir şeyler hissetseydi kendi kendine konuşurken bir şeyler söylerdi herhalde bununla ilgili. Bu sebeple ben açıkçası hala daha Jinx'in Ekko'ya karşı kesin olarak bir şeyler hissettiğini düşünmüyorum. Ekko artık diğer evrende Powder'dan aldığı öpücük ile idare edecek. Bu arada powder, şehre karşı oturdukları sahnede Ekko'nun kendi evrenindeki Ekko olmadığını çözmüştü büyük ihtimal. Buna rağmen yine de isteğini kırmadı. Zaten ilk kezmiş gibi davran demesiyle iyice anlamıştır powder.

Vay be hocam ben diyaloğu hatırlıyorum ama neyse artık diğer dizilerde umarım gösterirler.

Vay be hocam ben diyaloğu hatırlıyorum ama neyse artık diğer dizilerde umarım gösterirler.
Çok şey var da işte yaz yaz bitmez.

Bu arada bir tane souls-like oyun istiyorum. Başında Jayce'in çekici ile olduğu ve post-apokaliptik evrende geçen. Yaverlerine ve müritlerine karşı oynayalım. Final boss da Viktor olsun 😅

Technopat Haberler

Geri
Yukarı