Sürprizbozan Arcane finali nasıldı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Reddit'te biri her şeyi detaylı olarak paylaşmıştı. Artbook dışında da bir sürü şeyler vardı.

Warwick'in Viktor tarafından yükseltilmiş halinin oyuna standart hali olarak değil ancak kostüm olarak eklenmesi gerekli bence çünkü orada Viktor'un etkisiyle değişim geçirmiş durumda. Normal hali değil o. Karakterin final versiyonu Singed'in serumu enjekte etmesiyle oluştu zaten. Görünüş olarak oyundakiyle az çok aynıydı (yüzünün Vander'i anımsatması hariç), zihinsel olarak da anıları silindi. Bir nevi iradesi olmayan bir kurt adama dönüştü. Böylelikle oyundaki karaktere rework yapılmasına bir engel kalmadı ama neden rework yapmadılar onu anlamadım.

Benim asıl takıldığım konu Viktor reworku oldu çünkü eski hali daha iyiydi bence. Arcane'deki hali ayrı bir kostüm olarak eklenmeliydi. Leblanc da aynı şekilde bence. Hepsinin ayrı bir kostüm olarak eklenip standart hallerinin aynı kalması çok daha iyi olurdu sanki.
Hocam reddit içeriğinin linkini atma şansınız var mı? Biraz gezindim ancak bulamadım.

Yani mantıken WW'yi de rework yapmaları lazım ama bu daha değişim geçireceğini filan da gösteriyor olabilir. Yıllardır canon olmayışı yüzünden bu tarz ikilikler çıktı ortaya ama ilerleyen dizilerde her şey tek bir yapıya geçecektir.
Bakalım. Benim istediğim şey masaüstü sürümüne gelen tüm skin/karakterlerin mobile de gelmesi.

Hocam reddit içeriğinin linkini atma şansınız var mı? Biraz gezindim ancak bulamadım.
Bir bakayım. Burada paylaşmak kuralları ihlal etmez değil mi?

Bakalım. Benim istediğim şey masaüstü sürümüne gelen tüm skin/karakterlerin mobile de gelmesi.

Reddit'te konuyu silmişler ama şansınıza linkini buldum geçmişte. İçinde artbooktan tutun dizi içi sahnelerin wallpaperları falan her şey var.

Reddit'te konuyu silmişler ama şansınıza linkini buldum geçmişte. İçinde artbooktan tutun dizi içi sahnelerin wallpaperları falan her şey var.

Sağolun hocam, peki bu artbook vb fan yapımı resimler var mı? Yani artbook da arcane görevlilerinin mi resimlerini görüyoruz mesela ekko ve jinxin yanyana olduğu ve sevgili gibi gözüktükleri bir fotoğraf var. Artbook gelecek hakkında Bilgi veriyor mu?

Sağolun hocam, peki bu artbook vb fan yapımı resimler var mı? Yani artbook da arcane görevlilerinin mi resimlerini görüyoruz mesela ekko ve jinxin yanyana olduğu ve sevgili gibi gözüktükleri bir fotoğraf var. Artbook gelecek hakkında Bilgi veriyor mu?
Pek bilgim yok ama bu Rito Games'in resmi artbooku olması lazım. Yani içindekiler de dizinin yapımı sürecinde oluşturulan çizimlerden oluşuyor.

Dediğiniz çizim içinde olabilir çünkü birbirlerini boyadıkları kısım vardı. Diziden bir sürü kısmı uzun olduğu için çıkartmışlar ya da ufak değişiklikler yapmışlar. O çıkarılan ya da değiştirilen kısımlar artbookta olmasına rağmen yayınladıkları bölümlerde yok doğal olarak. Artbook çoğunlukla görsel olduğu için de pdf içinde çizimi arama imkanımız yok. O yüzden tek tek tüm resimlere bakmak gerekiyor.

Pek bilgim yok ama bu Rito Games'in resmi artbooku olması lazım. Yani içindekiler de dizinin yapımı sürecinde oluşturulan çizimlerden oluşuyor.

Dediğiniz çizim içinde olabilir çünkü birbirlerini boyadıkları kısım vardı. Diziden bir sürü kısmı uzun olduğu için çıkartmışlar ya da ufak değişiklikler yapmışlar. O çıkarılan ya da değiştirilen kısımlar artbookta olmasına rağmen yayınladıkları bölümlerde yok doğal olarak. Artbook çoğunlukla görsel olduğu için de pdf içinde çizimi arama imkanımız yok. O yüzden tek tek tüm resimlere bakmak gerekiyor.
Tamam hocam, teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı