Hocam reddit içeriğinin linkini atma şansınız var mı? Biraz gezindim ancak bulamadım.Reddit'te biri her şeyi detaylı olarak paylaşmıştı. Artbook dışında da bir sürü şeyler vardı.
Warwick'in Viktor tarafından yükseltilmiş halinin oyuna standart hali olarak değil ancak kostüm olarak eklenmesi gerekli bence çünkü orada Viktor'un etkisiyle değişim geçirmiş durumda. Normal hali değil o. Karakterin final versiyonu Singed'in serumu enjekte etmesiyle oluştu zaten. Görünüş olarak oyundakiyle az çok aynıydı (yüzünün Vander'i anımsatması hariç), zihinsel olarak da anıları silindi. Bir nevi iradesi olmayan bir kurt adama dönüştü. Böylelikle oyundaki karaktere rework yapılmasına bir engel kalmadı ama neden rework yapmadılar onu anlamadım.
Benim asıl takıldığım konu Viktor reworku oldu çünkü eski hali daha iyiydi bence. Arcane'deki hali ayrı bir kostüm olarak eklenmeliydi. Leblanc da aynı şekilde bence. Hepsinin ayrı bir kostüm olarak eklenip standart hallerinin aynı kalması çok daha iyi olurdu sanki.