eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #1 Arch kuracağım ama muhtemelen otomatik olarak otomatik yüklenmez. Nasıl yükleyebilirim? Ayrıca kurulum için internet bağlantısı mı gerek?
Arch kuracağım ama muhtemelen otomatik olarak otomatik yüklenmez. Nasıl yükleyebilirim? Ayrıca kurulum için internet bağlantısı mı gerek?
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 6 Çözümler 275 5 Mart 2022 #11 eater dedi: 02:00.0 Network controller [0280]: Broadcom Inc. and subsidiaries BCM43142 802.11b/g/n [14e4:4365] (rev 01) Subsystem: Lite-On Communications Inc Device [11ad:6645] Kernel modules: wl Genişletmek için tıkla... Wifi sürücüsü kurulmuş ve etkin görünüyor. Artı 0 Eksi
eater dedi: 02:00.0 Network controller [0280]: Broadcom Inc. and subsidiaries BCM43142 802.11b/g/n [14e4:4365] (rev 01) Subsystem: Lite-On Communications Inc Device [11ad:6645] Kernel modules: wl Genişletmek için tıkla... Wifi sürücüsü kurulmuş ve etkin görünüyor.
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #12 OzgunP dedi: Wi-Fi sürücüsü kurulmuş ve etkin görünüyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl baglanabilirim? Artı 0 Eksi
OzgunP dedi: Wi-Fi sürücüsü kurulmuş ve etkin görünüyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl baglanabilirim?
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 6 Çözümler 275 5 Mart 2022 #13 Öncelikle bir ağ yöneticisi kurmayı dene, mesela connman-gtk'yı kurabilirsin. Bunun yardımıyla bağlantı sağlayabilirsin. ConnMan - ArchWiki Artı 0 Eksi
Öncelikle bir ağ yöneticisi kurmayı dene, mesela connman-gtk'yı kurabilirsin. Bunun yardımıyla bağlantı sağlayabilirsin. ConnMan - ArchWiki
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 5 Mart 2022 #14 OzgunP dedi: Öncelikle bir ağ yöneticisi kurmayı dene, mesela connman-gtk'yı kurabilirsin. Bunun yardımıyla bağlantı sağlayabilirsin. ConnMan - ArchWiki Genişletmek için tıkla... NetworkManager da kolay aslinda, TUI araci falan da var. Artı 0 Eksi
OzgunP dedi: Öncelikle bir ağ yöneticisi kurmayı dene, mesela connman-gtk'yı kurabilirsin. Bunun yardımıyla bağlantı sağlayabilirsin. ConnMan - ArchWiki Genişletmek için tıkla... NetworkManager da kolay aslinda, TUI araci falan da var.
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #15 OzgunP dedi: Öncelikle bir ağ yöneticisi kurmayı dene, mesela connman-gtk'yı kurabilirsin. Bunun yardımıyla bağlantı sağlayabilirsin. ConnMan - ArchWiki Genişletmek için tıkla... İndirdim ama içi bomboş. Linuxginar dedi: NetworkManager da kolay aslinda, TUI araci falan da var. Genişletmek için tıkla... Onu da deneyeyim. Artı 0 Eksi
OzgunP dedi: Öncelikle bir ağ yöneticisi kurmayı dene, mesela connman-gtk'yı kurabilirsin. Bunun yardımıyla bağlantı sağlayabilirsin. ConnMan - ArchWiki Genişletmek için tıkla... İndirdim ama içi bomboş. Linuxginar dedi: NetworkManager da kolay aslinda, TUI araci falan da var. Genişletmek için tıkla... Onu da deneyeyim.
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 6 Çözümler 275 5 Mart 2022 #16 eater dedi: İndirdim ama içi bomboş. Genişletmek için tıkla... Şunu dene bakalım. Wiki'sini bir incele istersen. Kod:Panoya kopyala sudo connmanctl enable wifi Artı 0 Eksi
eater dedi: İndirdim ama içi bomboş. Genişletmek için tıkla... Şunu dene bakalım. Wiki'sini bir incele istersen. Kod:Panoya kopyala sudo connmanctl enable wifi
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #17 OzgunP dedi: Şunu dene bakalım. Wiki'sini bir incele istersen. Kod:Panoya kopyala sudo connmanctl enable wifi Genişletmek için tıkla... Sudo: Connmanctl: Komut bulunamadı. Diyor. Artı 0 Eksi
OzgunP dedi: Şunu dene bakalım. Wiki'sini bir incele istersen. Kod:Panoya kopyala sudo connmanctl enable wifi Genişletmek için tıkla... Sudo: Connmanctl: Komut bulunamadı. Diyor.
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 6 Çözümler 275 5 Mart 2022 #18 connman paketini kurdun mu? GTK arayüzü bağımlılık olarak kurmamış olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #19 OzgunP dedi: connman paketini kurdun mu? GTK arayüzü bağımlılık olarak kurmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet kurdum. Hepsini kurmamıştim. Az sonra bakarim. [CODE title="Çıktı"]Error wifi: The name net.connman was not provided by any .service files [/CODE] Bu sefer bunu verdi. Son düzenleme: 5 Mart 2022 Artı 0 Eksi
OzgunP dedi: connman paketini kurdun mu? GTK arayüzü bağımlılık olarak kurmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet kurdum. Hepsini kurmamıştim. Az sonra bakarim. [CODE title="Çıktı"]Error wifi: The name net.connman was not provided by any .service files [/CODE] Bu sefer bunu verdi.
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 6 Çözümler 275 5 Mart 2022 #20 eater dedi: [CODE title="Çıktı"]Error wifi: The name net.connman was not provided by any .service files [/CODE] Bu sefer bunu verdi. Genişletmek için tıkla... Servis etkin değildir, servisi etkinleştir. Kod:Panoya kopyala systemctl enable connman.service systemctl start connman.service Artı 0 Eksi
eater dedi: [CODE title="Çıktı"]Error wifi: The name net.connman was not provided by any .service files [/CODE] Bu sefer bunu verdi. Genişletmek için tıkla... Servis etkin değildir, servisi etkinleştir. Kod:Panoya kopyala systemctl enable connman.service systemctl start connman.service