5 573476 Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 278 Çözümler 1 14 Ağustos 2023 #1 Hyprland'ın Config dosyasını düzenlemek isterken böyle bir hata ile karşılaştım. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2023
Çözüm Rona 15 Ağustos 2023 Tamam terminali kapatın. Aşğıdaki kodları sırasıyla girin. Bash:Panoya kopyala sudo pacman -S nemo mousepad sudo nemo Ardından açılan pencerede Hyprland.Conf dosyasına sağ tıklayıp mousepad ile aç deyin. Onun haricinde sudo mousepad diyerek mouse pad içinden de .Config dosyasını seçip açabilirsiniz.
Tamam terminali kapatın. Aşğıdaki kodları sırasıyla girin. Bash:Panoya kopyala sudo pacman -S nemo mousepad sudo nemo Ardından açılan pencerede Hyprland.Conf dosyasına sağ tıklayıp mousepad ile aç deyin. Onun haricinde sudo mousepad diyerek mouse pad içinden de .Config dosyasını seçip açabilirsiniz.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 15 Ağustos 2023 #21 Kurulum diskinden başlatıp chroot ile gir sisteme. Kod:Panoya kopyala mount /dev/sdaX /mnt arch-chroot /mnt sdaX yazan kısma /'ın bağlı olduğu diski yazmalısın. Ne yapıyorsan burada yap. Sudo olmadan nasıl kurulum yaptın, hayran kaldım. Artı 0 Eksi
Kurulum diskinden başlatıp chroot ile gir sisteme. Kod:Panoya kopyala mount /dev/sdaX /mnt arch-chroot /mnt sdaX yazan kısma /'ın bağlı olduğu diski yazmalısın. Ne yapıyorsan burada yap. Sudo olmadan nasıl kurulum yaptın, hayran kaldım.
6 682652 Picopat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 534 Çözümler 4 15 Ağustos 2023 #22 Nizel G dedi: Kurulum diskinden başlatıp chroot ile gir sisteme. Kod:Panoya kopyala mount /dev/sdaX /mnt arch-chroot /mnt sdaX yazan kısma /'ın bağlı olduğu diski yazmalısın. Ne yapıyorsan burada yap. Sudo olmadan nasıl kurulum yaptın, hayran kaldım. Genişletmek için tıkla... tty'e root kullanıcıs ile girerek yaparsa buna gerek kalmaz. Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: Kurulum diskinden başlatıp chroot ile gir sisteme. Kod:Panoya kopyala mount /dev/sdaX /mnt arch-chroot /mnt sdaX yazan kısma /'ın bağlı olduğu diski yazmalısın. Ne yapıyorsan burada yap. Sudo olmadan nasıl kurulum yaptın, hayran kaldım. Genişletmek için tıkla... tty'e root kullanıcıs ile girerek yaparsa buna gerek kalmaz.
KS KS 5 573476 Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 278 Çözümler 1 15 Ağustos 2023 #23 Nizel G dedi: Kurulum diskinden başlatıp chroot ile gir sisteme. Kod:Panoya kopyala mount /dev/sdaX /mnt arch-chroot /mnt Sdax yazan kısma /'ın bağlı olduğu diski yazmalısın. Ne yapıyorsan burada yap. Sudo olmadan nasıl kurulum yaptın, hayran kaldım. Genişletmek için tıkla... Ben chroot u seçmedin kurulum sonunda zaten Bash: Arch-chroot: Komut yok. Hatası veriyor. Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: Kurulum diskinden başlatıp chroot ile gir sisteme. Kod:Panoya kopyala mount /dev/sdaX /mnt arch-chroot /mnt Sdax yazan kısma /'ın bağlı olduğu diski yazmalısın. Ne yapıyorsan burada yap. Sudo olmadan nasıl kurulum yaptın, hayran kaldım. Genişletmek için tıkla... Ben chroot u seçmedin kurulum sonunda zaten Bash: Arch-chroot: Komut yok. Hatası veriyor.
6 682652 Picopat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 534 Çözümler 4 15 Ağustos 2023 #24 573476 dedi: Ben chroot u seçmedin kurulum sonunda zaten Bash: Arch-chroot: Komut yok. Hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... 'A'yı küçük yazdın mı? Artı 0 Eksi
573476 dedi: Ben chroot u seçmedin kurulum sonunda zaten Bash: Arch-chroot: Komut yok. Hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... 'A'yı küçük yazdın mı?
KS KS 5 573476 Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 278 Çözümler 1 15 Ağustos 2023 #25 682652 dedi: 'A'yı küçük yazdın mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
6 682652 Picopat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 534 Çözümler 4 15 Ağustos 2023 #26 573476 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Arch isodan başlattığına emin misin? Artı 0 Eksi
KS KS 5 573476 Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 278 Çözümler 1 15 Ağustos 2023 #27 682652 dedi: Arch ISO'dan başlattığına emin misin? Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim, hayır şu video işimi görür mü: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
682652 dedi: Arch ISO'dan başlattığına emin misin? Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim, hayır şu video işimi görür mü: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 15 Ağustos 2023 #28 Siz kurulum mu yapiyorsunuz hyprland mi konfigure ediyorsunuz hicbir sey anlamadim vallahi. Artı 0 Eksi
KS KS 5 573476 Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 278 Çözümler 1 15 Ağustos 2023 #29 gen2 dedi: Siz kurulum mu yapiyorsunuz Hyprland mi konfigure ediyorsunuz hiçbir şey anlamadim vallahi. Genişletmek için tıkla... Ben Hyprland'ın Config dosyasını düzenlemek istiyordum. Artı 0 Eksi
gen2 dedi: Siz kurulum mu yapiyorsunuz Hyprland mi konfigure ediyorsunuz hiçbir şey anlamadim vallahi. Genişletmek için tıkla... Ben Hyprland'ın Config dosyasını düzenlemek istiyordum.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 15 Ağustos 2023 #30 573476 dedi: Ben Hyprland'ın Config dosyasını düzenlemek istiyordum. Genişletmek için tıkla... Ne ile duzenlemeye calistin da olmadi nano mu? Artı 0 Eksi
573476 dedi: Ben Hyprland'ın Config dosyasını düzenlemek istiyordum. Genişletmek için tıkla... Ne ile duzenlemeye calistin da olmadi nano mu?