5 573476 Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 278 Çözümler 1 14 Ağustos 2023 #1 Hyprland'ın Config dosyasını düzenlemek isterken böyle bir hata ile karşılaştım. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2023
Çözüm Rona 15 Ağustos 2023 Tamam terminali kapatın. Aşğıdaki kodları sırasıyla girin. Bash:Panoya kopyala sudo pacman -S nemo mousepad sudo nemo Ardından açılan pencerede Hyprland.Conf dosyasına sağ tıklayıp mousepad ile aç deyin. Onun haricinde sudo mousepad diyerek mouse pad içinden de .Config dosyasını seçip açabilirsiniz.
Tamam terminali kapatın. Aşğıdaki kodları sırasıyla girin. Bash:Panoya kopyala sudo pacman -S nemo mousepad sudo nemo Ardından açılan pencerede Hyprland.Conf dosyasına sağ tıklayıp mousepad ile aç deyin. Onun haricinde sudo mousepad diyerek mouse pad içinden de .Config dosyasını seçip açabilirsiniz.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.434 Makaleler 5 Çözümler 310 18 Ağustos 2023 #41 573476 dedi: @Rona Sonunda oldu bana çok yardım ettiniz teşekkür ederim. Hocam şimdi fatkettim Config dosyası kaydediyor ama uygulamıyor dosyada klavyeyi TR yaptım ama TR olmuyor ya da waybar vs. olmuyor. Genişletmek için tıkla... Config dosyanı atar mısın? Artı 0 Eksi
573476 dedi: @Rona Sonunda oldu bana çok yardım ettiniz teşekkür ederim. Hocam şimdi fatkettim Config dosyası kaydediyor ama uygulamıyor dosyada klavyeyi TR yaptım ama TR olmuyor ya da waybar vs. olmuyor. Genişletmek için tıkla... Config dosyanı atar mısın?
KS KS 5 573476 Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 278 Çözümler 1 18 Ağustos 2023 #42 Rona dedi: Config dosyanı atar mısın? Genişletmek için tıkla... Şu anda yanımda değil az sonra atarım ve dosyayı derken fotoğrafını mı yoksa, dosyanın kendisini atılıcağını sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Rona dedi: Config dosyanı atar mısın? Genişletmek için tıkla... Şu anda yanımda değil az sonra atarım ve dosyayı derken fotoğrafını mı yoksa, dosyanın kendisini atılıcağını sanmıyorum.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.434 Makaleler 5 Çözümler 310 18 Ağustos 2023 #43 573476 dedi: Şu anda yanımda değil az sonra atarım ve dosyayı derken fotoğrafını mı yoksa, dosyanın kendisini atılıcağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Direkt dosyanın kendisini istiyorum hocam. Artı 0 Eksi
573476 dedi: Şu anda yanımda değil az sonra atarım ve dosyayı derken fotoğrafını mı yoksa, dosyanın kendisini atılıcağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Direkt dosyanın kendisini istiyorum hocam.
KS KS 5 573476 Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 278 Çözümler 1 18 Ağustos 2023 #44 Rona dedi: Direkt dosyanın kendisini istiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam. Rona dedi: Direkt dosyanın kendisini istiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... hyprland.conf drive.google.com Son düzenleme: 18 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
Rona dedi: Direkt dosyanın kendisini istiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam. Rona dedi: Direkt dosyanın kendisini istiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... hyprland.conf drive.google.com