Her ne kadar çözümü bilmesem de bu hocalarımdan biri sorunu çözebilir diye düşünüyorum. @Dimensity, @GNU or NOT, @fakedesinger. Bu arada rahatsız ettiysem kusura bakmayın hocalarım.
@popos hocam siz en son MX Linux kurmayacak mıydınız?
Her ne kadar çözümü bilmesem de bu hocalarımdan biri sorunu çözebilir diye düşünüyorum. @Dimensity , @GNU or NOT , @fakedesinger . Bu arada rahatsız ettiysem kusura bakmayın hocalarım.
Hocam artık "rahatsız ettiysem" lafını bırakmanız lazım .
Cevaba gelicek olursak üst menüye sağ tıklayın ve araç çubuğunu özelleştir seçeneğine tıklayın. Gelen yerde altta Başlık Çubuğu sekmesini göreceksiniz, o tiki kaldırın büyük ihtimalle başlık çubuğu kalkacaktır. Lakin XFCE arayüzü kullanıyorsanız başlık çubuğunun kalkmama gibi bir durumu vardı, yanlış hatırlıyo olabilirim denemekte yarar var.
Her ne kadar çözümü bilmesem de bu hocalarımdan biri sorunu çözebilir diye düşünüyorum. @Dimensity, @GNU or NOT, @fakedesinger. Bu arada rahatsız ettiysem kusura bakmayın hocalarım.