Arch Linux Firefox en üstteki çubuk nasıl kaldırılır?

popos

Picopat
Yer
System76
Selamlar. Arch Linux üzerinde Firefox kullanıyorum en üstteki çubuk çok yer kaplıyor. Onu nasıl kaldırabilirim?

aaa123.png

Her ne kadar çözümü bilmesem de bu hocalarımdan biri sorunu çözebilir diye düşünüyorum. @Dimensity , @GNU or NOT , @fakedesinger . Bu arada rahatsız ettiysem kusura bakmayın hocalarım.
Hocam artık "rahatsız ettiysem" lafını bırakmanız lazım :).

Cevaba gelicek olursak üst menüye sağ tıklayın ve araç çubuğunu özelleştir seçeneğine tıklayın. Gelen yerde altta Başlık Çubuğu sekmesini göreceksiniz, o tiki kaldırın büyük ihtimalle başlık çubuğu kalkacaktır. Lakin XFCE arayüzü kullanıyorsanız başlık çubuğunun kalkmama gibi bir durumu vardı, yanlış hatırlıyo olabilirim denemekte yarar var.
1619653221954.png

1619653252370.png

Her ne kadar çözümü bilmesem de bu hocalarımdan biri sorunu çözebilir diye düşünüyorum. @Dimensity, @GNU or NOT, @fakedesinger. Bu arada rahatsız ettiysem kusura bakmayın hocalarım.

@popos hocam siz en son MX Linux kurmayacak mıydınız?

Hocam o iş yalan oldu neler neler geldi başıma. I use Arch btw esprisini yapabilmek için geçtim.

@fakedesinger işte süpermen geldi, teşekkürler hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı