popos Picopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 99 Çözümler 1 Yer System76 29 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar Flatpak üzerinden Steam'i kurmak istemiştim ama herifler modemi aldı götürüyor. Normal mi?
Arkadaşlar Flatpak üzerinden Steam'i kurmak istemiştim ama herifler modemi aldı götürüyor. Normal mi?
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 29 Nisan 2021 #2 Steam'ı neden flatpak üzerinden kuruyorsunuz ki? Bir ton gereksiz bağımlılık indiriyor. sudo nano /etc/pacman.conf ile Pacman konfigürasyonuna girip Kod:Panoya kopyala #[multilib] # Server = ... yazan yerlerdeki # işaretlerini kaldırın, CTRL+O ve CTRL+X ile çıkın. Kod:Panoya kopyala sudo pacman -Syy sudo pacman -S steam ile kurabilirsiniz.
Steam'ı neden flatpak üzerinden kuruyorsunuz ki? Bir ton gereksiz bağımlılık indiriyor. sudo nano /etc/pacman.conf ile Pacman konfigürasyonuna girip Kod:Panoya kopyala #[multilib] # Server = ... yazan yerlerdeki # işaretlerini kaldırın, CTRL+O ve CTRL+X ile çıkın. Kod:Panoya kopyala sudo pacman -Syy sudo pacman -S steam ile kurabilirsiniz.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 29 Nisan 2021 #3 Normal fakat Steam flatpak üzerinde sıkıntılı çalışıyor. Bende masaüstüne oyunların kısayolları gelmiyordu ve açılmıyordu...
Normal fakat Steam flatpak üzerinde sıkıntılı çalışıyor. Bende masaüstüne oyunların kısayolları gelmiyordu ve açılmıyordu...
popos Picopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 99 Çözümler 1 Yer System76 29 Nisan 2021 #4 runit dedi: Normal fakat Steam flatpak üzerinde sıkıntılı çalışıyor. Bende masaüstüne oyunların kısayolları gelmiyordu ve açılmıyordu... Genişletmek için tıkla... Hocam beni paranoyak yaptınız şimdi. Gerçekten de Left 4 Dead 2 simgesi masaüstüne gelmedi ama sıkıntı yaratır mı oyunlarda falan?
runit dedi: Normal fakat Steam flatpak üzerinde sıkıntılı çalışıyor. Bende masaüstüne oyunların kısayolları gelmiyordu ve açılmıyordu... Genişletmek için tıkla... Hocam beni paranoyak yaptınız şimdi. Gerçekten de Left 4 Dead 2 simgesi masaüstüne gelmedi ama sıkıntı yaratır mı oyunlarda falan?
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 29 Nisan 2021 #5 popos dedi: Hocam beni paranoyak yaptınız şimdi. Gerçekten de Left 4 Dead 2 simgesi masaüstüne gelmedi ama sıkıntı yaratır mı oyunlarda falan? Genişletmek için tıkla... Benim sistemde açılmıyordu oyunlar. Dene bakalım.
popos dedi: Hocam beni paranoyak yaptınız şimdi. Gerçekten de Left 4 Dead 2 simgesi masaüstüne gelmedi ama sıkıntı yaratır mı oyunlarda falan? Genişletmek için tıkla... Benim sistemde açılmıyordu oyunlar. Dene bakalım.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Nisan 2021 #6 Flatpak yerine AUR üzerinden Steam'i kur. [CODE lang="bash" title="Arch"]yay -Syu yay -S steam[/CODE] Ekrana gelen Vulkan desteklerinden ise sisteminle uyumlu Vulkan seçeneğini kullan.
Flatpak yerine AUR üzerinden Steam'i kur. [CODE lang="bash" title="Arch"]yay -Syu yay -S steam[/CODE] Ekrana gelen Vulkan desteklerinden ise sisteminle uyumlu Vulkan seçeneğini kullan.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 29 Nisan 2021 #7 Aur veya flatpak'a gerek yok aslında. Resmi repo da olması gerekiyor Steam.
popos Picopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 99 Çözümler 1 Yer System76 29 Nisan 2021 #8 SypeR dedi: Flatpak yerine AUR üzerinden Steam'i kur. [CODE lang="bash" title="Arch"]yay -Syu yay -S steam[/CODE] Ekrana gelen Vulkan desteklerinden ise sisteminle uyumlu Vulkan seçeneğini kullan. Genişletmek için tıkla... Hocam Flathub deposundan kurdum bakalım. Gerçekten depo Steam'i oyunları falan etkiler mi? Ne alaka?
SypeR dedi: Flatpak yerine AUR üzerinden Steam'i kur. [CODE lang="bash" title="Arch"]yay -Syu yay -S steam[/CODE] Ekrana gelen Vulkan desteklerinden ise sisteminle uyumlu Vulkan seçeneğini kullan. Genişletmek için tıkla... Hocam Flathub deposundan kurdum bakalım. Gerçekten depo Steam'i oyunları falan etkiler mi? Ne alaka?
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Nisan 2021 #9 runit dedi: Aur veya flatpak'a gerek yok aslında. Resmi repo da olması gerekiyor Steam. Genişletmek için tıkla... Multilib reposu aktifleştirilirse pacman ile yüklenebiliyor. En temizi AUR ile yüklemek, şahsi fikrimce. Steam - ArchWiki popos dedi: Hocam Flathub deposundan kurdum bakalım. Gerçekten depo Steam'i oyunları falan etkiler mi? Ne alaka? Genişletmek için tıkla... Steam sürümünü ve ilk kurulum adımlarını etkiler belki ama oyunları etkilemez.
runit dedi: Aur veya flatpak'a gerek yok aslında. Resmi repo da olması gerekiyor Steam. Genişletmek için tıkla... Multilib reposu aktifleştirilirse pacman ile yüklenebiliyor. En temizi AUR ile yüklemek, şahsi fikrimce. Steam - ArchWiki popos dedi: Hocam Flathub deposundan kurdum bakalım. Gerçekten depo Steam'i oyunları falan etkiler mi? Ne alaka? Genişletmek için tıkla... Steam sürümünü ve ilk kurulum adımlarını etkiler belki ama oyunları etkilemez.
Igris Kilopat Katılım 11 Kasım 2014 Mesajlar 280 30 Nisan 2021 #10 multilib açın arkadaşların dediği gibi ve paru, yay gibi aur helperları kullanın. Aur ve pacman her türlü snap ve flatpak desteğinden üstün araçlar.
multilib açın arkadaşların dediği gibi ve paru, yay gibi aur helperları kullanın. Aur ve pacman her türlü snap ve flatpak desteğinden üstün araçlar.