Resmi repolarda varken neden AUR kullansın ki?Multilib reposu aktifleştirilirsepacmanile yüklenebiliyor. En temizi AUR ile yüklemek, şahsi fikrimce.
Steam sürümünü ve ilk kurulum adımlarını etkiler belki ama oyunları etkilemez.
Resmi repolarda varken neden AUR kullansın ki?Multilib reposu aktifleştirilirsepacmanile yüklenebiliyor. En temizi AUR ile yüklemek, şahsi fikrimce.
Steam sürümünü ve ilk kurulum adımlarını etkiler belki ama oyunları etkilemez.
ÇünküResmi repolarda varken neden AUR kullansın ki?
multilib ile 32-bit gereksinimlere sahip olan depoyu aktifleştiriyorsunuz. Her program için ekstradan soruna sebep olabilecek 32-bit kütüphane indirmek yerine zaten resmi deponun kopyası olan AUR'dan tek seferlik yüklerim, daha iyi.Bilmiyorum, ben hiçbir zaman sorun yaşayanı görmedim.Çünkümultilibile 32-bit gereksinimlere sahip olan depoyu aktifleştiriyorsunuz. Her program için ekstradan soruna sebep olabilecek 32-bit kütüphane indirmek yerine zaten resmi deponun kopyası olan AUR'dan tek seferlik yüklerim, daha iyi.
Sistemden sisteme, paketten pakete değişiyor sonuçlar.Bilmiyorum, ben hiçbir zaman sorun yaşayanı görmedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.