erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.021 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #1 Sanırım Pipewire kullanıyor şu an sistem. Pulseaudio istediğim zaman bağımlılıklar sorun yaratıyor. Nasıl kurabilirim? Gnome-settings-daemon ile çakışıyor diyor.
Sanırım Pipewire kullanıyor şu an sistem. Pulseaudio istediğim zaman bağımlılıklar sorun yaratıyor. Nasıl kurabilirim? Gnome-settings-daemon ile çakışıyor diyor.
muslimlinuxuser Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #2 Pipewire ile Pulseaudio aynı anda çalışmaz birini tamamen silmelisin. Artı 0 Eksi
KS KS erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.021 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #3 muslimlinuxuser dedi: Pipewire ile Pulseaudio aynı anda çalışmaz birini tamamen silmelisin. Genişletmek için tıkla... Biliyorum da PipeWire'ı kaldıramıyorum GNOME yüzünden. Artı 0 Eksi
muslimlinuxuser dedi: Pipewire ile Pulseaudio aynı anda çalışmaz birini tamamen silmelisin. Genişletmek için tıkla... Biliyorum da PipeWire'ı kaldıramıyorum GNOME yüzünden.
muslimlinuxuser Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #4 erengore dedi: Biliyorum da PipeWire'ı kaldıramıyorum GNOME yüzünden. Genişletmek için tıkla... GNOME'u sil yeniden yükle. Linux kullanırken tüm gücü eline alabilirsin hiç bişi seni durduramaz. Artı 0 Eksi
erengore dedi: Biliyorum da PipeWire'ı kaldıramıyorum GNOME yüzünden. Genişletmek için tıkla... GNOME'u sil yeniden yükle. Linux kullanırken tüm gücü eline alabilirsin hiç bişi seni durduramaz.