4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 1 Temmuz 2021 #1 Merhabalar. Buradaki arkadaşlar sayesinde i3 kurdum. Sonra terminal kurmak istedim ve hata aldım. Sonra depoları güncelleyeyim o zaman dedim ve pacman -Syy yazınca hata çıkıyor.
Merhabalar. Buradaki arkadaşlar sayesinde i3 kurdum. Sonra terminal kurmak istedim ve hata aldım. Sonra depoları güncelleyeyim o zaman dedim ve pacman -Syy yazınca hata çıkıyor.
Çözüm A A ArchBtw 1 Temmuz 2021 401916 dedi: Kusura bakmayın hocam. Dediklerinizden bir şey anlamadım. Tek tek anlatma ihtimaliniz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Arch Linux USB/CD boot edin. İnterneti yapılandırın. / Olacak bölümünü /mnt olarak bağlayın [CODE title="pacstrap"]pacstrap /mnt networkmanager[/CODE] Genişletmek için tıkla... [CODE title="arch-chroot"]arch-chroot /mnt[/CODE] Kod:Panoya kopyala systemctl enable NetworkManager reboot [CODE title="nmtui"]nmtui[/CODE]
401916 dedi: Kusura bakmayın hocam. Dediklerinizden bir şey anlamadım. Tek tek anlatma ihtimaliniz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Arch Linux USB/CD boot edin. İnterneti yapılandırın. / Olacak bölümünü /mnt olarak bağlayın [CODE title="pacstrap"]pacstrap /mnt networkmanager[/CODE] Genişletmek için tıkla... [CODE title="arch-chroot"]arch-chroot /mnt[/CODE] Kod:Panoya kopyala systemctl enable NetworkManager reboot [CODE title="nmtui"]nmtui[/CODE]
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #2 "dhcpd" servisi kurulu mu? Artı 0 Eksi
A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 1 Temmuz 2021 #3 İnternete bağlı mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS 4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 1 Temmuz 2021 #4 @ArchBtw İnternete bağlı olmayabilirim. Çözünürlük az olduğu için ekranın sağ kısmı gözükmüyor. Direkt tty ekranına girdim. Artı 0 Eksi
@ArchBtw İnternete bağlı olmayabilirim. Çözünürlük az olduğu için ekranın sağ kısmı gözükmüyor. Direkt tty ekranına girdim.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #5 Internet servislerini aktiflestirmemissiniz. Diskinize chrootlayip dhcpcd veya NetworkManager servislerinden birini kurup aktiflestirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Internet servislerini aktiflestirmemissiniz. Diskinize chrootlayip dhcpcd veya NetworkManager servislerinden birini kurup aktiflestirebilirsiniz.
KS KS 4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 1 Temmuz 2021 #6 Bsd Kaymak dedi: Internet servislerini aktiflestirmemissiniz. Diskinize chrootlayip dhcpcd veya NetworkManager servislerinden birini kurup aktiflestirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Diskinizi chrootlayıp derken Bellek ile başlatmaktan mı bahsediyorsunuz? Cahilliğim için kusura bakmayın lütfen. Artı 0 Eksi
Bsd Kaymak dedi: Internet servislerini aktiflestirmemissiniz. Diskinize chrootlayip dhcpcd veya NetworkManager servislerinden birini kurup aktiflestirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Diskinizi chrootlayıp derken Bellek ile başlatmaktan mı bahsediyorsunuz? Cahilliğim için kusura bakmayın lütfen.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #7 401916 dedi: Diskinizi chrootlayıp derken Bellek ile başlatmaktan mı bahsediyorsunuz? Cahilliğim için kusura bakmayın lütfen. Genişletmek için tıkla... Evet, USB'den başlatıp arch-chroot ile dhcpd gibi servislerin kurulumundan bahsediyoruz ikimiz de. Artı 0 Eksi
401916 dedi: Diskinizi chrootlayıp derken Bellek ile başlatmaktan mı bahsediyorsunuz? Cahilliğim için kusura bakmayın lütfen. Genişletmek için tıkla... Evet, USB'den başlatıp arch-chroot ile dhcpd gibi servislerin kurulumundan bahsediyoruz ikimiz de.
KS KS 4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 1 Temmuz 2021 #8 TerabyteForever dedi: Evet, USB'den başlatıp arch-chroot ile dhcpd gibi servislerin kurulumundan bahsediyoruz ikimiz de. Genişletmek için tıkla... Kurulum ekranına geldim. arch-chroot /mnt ile mi gireceğim chroot ekranına? Artı 0 Eksi
TerabyteForever dedi: Evet, USB'den başlatıp arch-chroot ile dhcpd gibi servislerin kurulumundan bahsediyoruz ikimiz de. Genişletmek için tıkla... Kurulum ekranına geldim. arch-chroot /mnt ile mi gireceğim chroot ekranına?
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #9 401916 dedi: Kurulum ekranına geldim. arch-chroot /mnt ile mi gireceğim chroot ekranına? Genişletmek için tıkla... Diskinizi /mnt'ye bagladiniz mi? Artı 0 Eksi
401916 dedi: Kurulum ekranına geldim. arch-chroot /mnt ile mi gireceğim chroot ekranına? Genişletmek için tıkla... Diskinizi /mnt'ye bagladiniz mi?
KS KS 4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 1 Temmuz 2021 #10 Bsd Kaymak dedi: Diskinizi /mnt'ye bagladiniz mi? Genişletmek için tıkla... Kurulum ekranında bu komutu yazmıştım. Artı 0 Eksi
Bsd Kaymak dedi: Diskinizi /mnt'ye bagladiniz mi? Genişletmek için tıkla... Kurulum ekranında bu komutu yazmıştım.