Merhaba ben Arch Linux'a tekrardan geçeceğim daha önce kullanmışlığım var fakat en iyi masaüstü ortamını bilmiyorum sadece güzel gözüksün yeter. Hangisini tavsiye edersiniz?
Bunun gibi örnek:
Eki Görüntüle 2400912
kde kurdum fakat latte dock çalışmadı gnomeye geçmeli miyimFotoğrafta KDE Plasma var. Bu arada başlığı yanlış yazmışsınız. Tema değil masaüstü ortamı önerisi olmalıydı. En iyi masaüstü ortamı diye bir şey yoktur. Benim için GNOME ve KDE Plasma çok güzelken ve ben onları özelleştirmeyi seviyorken, bir başkası Xfce seviyor olabilir. Benim önerim KDE Plasma veya GNOME olacaktır. Ayrıca, bir masaüstü ortamı kurduktan sonra onu silip başka bir ortam kurabilirsiniz bilginizde olsun. Hangi ortamı seçmiş olursanız olun, Linux Scoop kanalına bakın.
Şahsen GNOME Xfce kullandım GNOME aşırı derece rahat geliyor
Artı GNOME extentions üzerinden özelleştirme yapabildiğiniz için bayağı iyi.
Güzel gözükmesini istiyorsan KDE ve GNOME çok iyi olacaktır.Merhaba ben Arch Linux'a tekrardan geçeceğim daha önce kullanmışlığım var fakat en iyi masaüstü ortamını bilmiyorum sadece güzel gözüksün yeter. Hangisini tavsiye edersiniz?
Bunun gibi örnek:
Eki Görüntüle 2400912
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.