Arch Linux için ne kadar deneyim gerekir?

wraxos woo

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık bir aydır Zorin OS kullanıyorum ve değiştirmek istiyorum. Aklımda Fedora vardı ancak evden çalıştığımdan vaktim bol. Bu nedenle Arch Linux denemek istedim. Sizce denemeli miyim? Ayrıca hangi Arch Linux dağıtımını kullanmalıyım (EndeavourOS, CachyOS, Garuda vb.)? Son olarak Hyprland kullanmak istiyorum. Arch Linux ile Hyprland kullanmalı mıyım?

@Bayram Tempest @Maomao @The Shorekeeper

Merhaba yaklaşık bir aydır Zorin OS kullanıyorum ve değiştirmek istiyorum.

Sadece grafik arayüzü ile kullandıysan, yani bir sorun çıkınca teminale elin çok gitmediyse bu dağıtımlar arasından elini terminale alıştıracak CachyOS'e geç. Hyprland 1 aylık kullanımla öğrenilebilecek bir şey değil bence, yine de kullanmak istiyorsan CachyOS hazır tema ile sunuyor Hyprland'ı.

Sadece grafik arayüzü ile kullandıysan, yani bir sorun çıkınca teminale elin çok gitmediyse bu dağıtımlar arasından elini terminale alıştıracak CachyOS'e geç. Hyprland 1 aylık kullanımla öğrenilebilecek bir şey değil bence, yine de kullanmak istiyorsan CachyOS hazır tema ile sunuyor Hyprland'ı.

Kaç aylık tecrübe yeterli olur size hocam? (Ayrıca şu an geçmeyeceğim 1.5 ay sonra falan.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Terminalin daha yoğun kullanıldığı 3 veya 4 ay yeterli fikrimce.

Hyprland için dediğiniz sanırım, peki CachyOS için kaç ay? (Terminal kullanan biriyim Zorin OS'ta bile çeşitli hatalarla uğraştım.) (Sanal makinede Hyprland deneyeyim dedimde çok iyi çalışmadı.)

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı