Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.460 Makaleler 5 Çözümler 310 14 Ağustos 2023 #21 murty0 dedi: Hocam Yay'ı kurmaya çalıştım ama olmadı sanırım paket yüklemiyor size zahmet kodları bir de siz yazar mısınız? Eki Görüntüle 1902778 Genişletmek için tıkla... Chaotic-mirrorlist hatası veriyor hocam. Chaotic'i yanlış kurmuşsunuz, silin onu öncelikle.
murty0 dedi: Hocam Yay'ı kurmaya çalıştım ama olmadı sanırım paket yüklemiyor size zahmet kodları bir de siz yazar mısınız? Eki Görüntüle 1902778 Genişletmek için tıkla... Chaotic-mirrorlist hatası veriyor hocam. Chaotic'i yanlış kurmuşsunuz, silin onu öncelikle.
murty0 Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.458 Çözümler 6 14 Ağustos 2023 #22 Rona dedi: Chaotic-mirrorlist hatası veriyor hocam. Chaotic'i yanlış kurmuşsunuz, silin onu öncelikle. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam kurdum, bir de her terminale girdiğimizde cd yay yazmamız gerekiyor sanırım Bluetooth etkin hale gelmiyor onu da çözebilirsek tamamdır.
Rona dedi: Chaotic-mirrorlist hatası veriyor hocam. Chaotic'i yanlış kurmuşsunuz, silin onu öncelikle. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam kurdum, bir de her terminale girdiğimizde cd yay yazmamız gerekiyor sanırım Bluetooth etkin hale gelmiyor onu da çözebilirsek tamamdır.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.460 Makaleler 5 Çözümler 310 14 Ağustos 2023 #23 murty0 dedi: Tamamdır hocam kurdum, bir de her terminale girdiğimizde cd yay yazmamız gerekiyor sanırım Bluetooth etkin hale gelmiyor onu da çözebilirsek tamamdır. Eki Görüntüle 1902786 Genişletmek için tıkla... Yok CD yay yazmanıza gerek yok. Bluetooth için yeni konu açın derim.
murty0 dedi: Tamamdır hocam kurdum, bir de her terminale girdiğimizde cd yay yazmamız gerekiyor sanırım Bluetooth etkin hale gelmiyor onu da çözebilirsek tamamdır. Eki Görüntüle 1902786 Genişletmek için tıkla... Yok CD yay yazmanıza gerek yok. Bluetooth için yeni konu açın derim.