Arch Linux kurulumu

İlk defa Arch tabanlı kullanacaksanız Manjaro öneririm. Alıştıktan sonra kurarsınız. Ama kesinlikle değer o sondaki mutluluğa.

Değer hocam. Ben çok seviyorum Arch'ı. Bence kurun. Biz yardımcı oluruz sorun çıkarsa.
Hocam benim ki arkadaşın ki gibi eski. Aynı adımlarla gitsem sıkıntı çıkar mı? Yani hani sonrada kod ile düzeltmişler ya onu diyorum.

Hocam benim ki arkadaşın ki gibi eski. Aynı adımlarla gitsem sıkıntı çıkar mı? Yani hani sonrada kod ile düzeltmişler ya onu diyorum.

Aynı bunun gibi giderseniz sorun olmaz. Bu arada bence Manjaro kurmanıza gerek yok. Benim kurduğum ilk Linux Arch'tı. Bence Arch kurun. Kısıtlama falan daha az ve komut öğreniyorsunuz.

İlk defa Arch tabanlı kullanacaksanız Manjaro öneririm. Alıştıktan sonra kurarsınız. Ama kesinlikle değer o sondaki mutluluğa.
Hocam direkt kursam bunu çok sevdim. Aslında Arch kuracaktım ama son anda Xubuntu seçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…