3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 25 Mart 2021 #231 DDLAO dedi: Hocam öyleyse dümdüz Linux kurun. Ben Dual Boot'u elimde ISO'lu hazır USB yok diye kullanıyorum. Bence direkt tüm diske yazın. Genişletmek için tıkla... Hocam disk silme yerinde USB gözükmüyor değil mi? USB'yi bozmayalım.
DDLAO dedi: Hocam öyleyse dümdüz Linux kurun. Ben Dual Boot'u elimde ISO'lu hazır USB yok diye kullanıyorum. Bence direkt tüm diske yazın. Genişletmek için tıkla... Hocam disk silme yerinde USB gözükmüyor değil mi? USB'yi bozmayalım.
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #232 377619 dedi: Hocam disk silme yerinde USB gözükmüyor değil mi? USB'yi bozmayalım. Genişletmek için tıkla... Diskin altında görünüyor. İlk sırayı silin, onun altını silmeyin.
377619 dedi: Hocam disk silme yerinde USB gözükmüyor değil mi? USB'yi bozmayalım. Genişletmek için tıkla... Diskin altında görünüyor. İlk sırayı silin, onun altını silmeyin.