240 GB'lik SSD'min 60 GB'lik alanını arclinux için ayırdım. Kurulumu Arch script ile yapacağım. Disk seçimini nasıl yapabilirim? Resimlerde ayrıntılı olarak gösterdim. Ayrıca bilgisayarımda Windows da olduğu için boot menüsü için alan nasıl ayırıp aktif edebilirim. @Linux Aliskanligi@Linux Kaymak@363652@K.Makise
Wipe biçimlendirmek demek. Yeni bölüm oluşturulacağından biçimlendirilmesi gerek. Sorun yok.
Aynı şekilde EXT4 formatında boş bölümün geri kalanını kullanarak bir root bölümü oluşturun.
Wipe biçimlendirmek demek. Yeni bölüm oluşturulacağından biçimlendirilmesi gerek. Sorun yok.
Aynı şekilde EXT4 formatında boş bölümün geri kalanını kullanarak bir root bölümü oluşturun.
Boot bölümünü sildim. Yeni disk bölümü oluştura bastım. 62GiB yazdım enter a bastım. Açılan %100 lük satırada birşey yazmadan enter a bastım. Ekrana yarım saniyede gelen bir hata geldi.
Boot bölümünü sildim. Yeni disk bölümü oluştura bastım. 62GiB yazdım enter a bastım. Açılan %100 lük satırada birşey yazmadan enter a bastım. Ekrana yarım saniyede gelen bir hata geldi.Eki Görüntüle 1604587