SteamOS kurulumunda disk seçimi nasıl yapılır?

Hocam keşke bazzite kursaydınız en azından onun yerine. Kurduğunuz sürüm yanlış anlamadıysam Debian jessie(Debian 8) tabanlı versiyon. Bu sürüm terk edildiği için pek stabil çalışmayacaktır.

Bazzite kullandım ve başarılı bir şekilde yükledim ama CS2'ye girmeden attığı için geri Arch yapmaya karar verdim.

Bir dağıtım "gayming" olduğu için daha iyi olmuyor. Ya da daha iyi fps vermiyor.
Keşke uğraşmaktan kaçınmak için doğrudan Ubuntu kursanız.
Linux'ta çalıştığı işaretlenen oyunu dağıtım gayming olsa da olmasa da çalıştırıp normal bir şekilde oynayabilirsin.

Bazzite kullandım ve başarılı bir şekilde yükledim ama CS2'ye girmeden attığı için geri Arch yapmaya karar verdim.

Hocam SteamOS kurma sebbiniz sadece deck arayüzü için ise hiç bulaşmayın derim. Onun yerine Steam'in kendi uygulamasına gömülü big picture Mode'u kullanabilirsiniz. Eğer ki sadece oyun için kullanacaksanız tüm gerekli araçların yüklü olduğu(Wine, Proton, Steam, Lutris vb...) Arch tabanlı Garuda Linux Dr460nized Gaming Edition önerebilirim.

Hocam SteamOS kurma sebbiniz sadece deck arayüzü için ise hiç bulaşmayın derim. Onun yerine Steam'in kendi uygulamasına gömülü big picture Mode'u kullanabilirsiniz. Eğer ki sadece oyun için kullanacaksanız tüm gerekli araçların yüklü olduğu(Wine, Proton, Steam, Lutris vb...) Arch tabanlı Garuda Linux Dr460nized Gaming Edition önerebilirim.

Hocam çoktan işletim sistemi değiştirdim. CS2 açmadı. Windows'a bir geçtim 75 FPS oynadım en azından.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı