Arch Linux nasıl kurulur?

ksek2

Picopat
Arch Linux'u bununla kursam sorun olur mu? Diğer türlü uğraşmak istemiyorum.

Arch Linux'u bununla kursam sorun olur mu? Diğer türlü uğraşmak istemiyorum.

Agl ile kurabilirsiniz. Bir sıkıntı olmaz. Onun haricinde archinstall scripti ile kurabilirsiniz. Daha iyi olur hem. Direkt Arch ekibinin geliştirdiği tui kullanan bir araç kendisi.

Rehber video olarak
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bunu hiç duymadım benim bilgisizliğim olabilir. Fakat Arch Linux tabanlı Manjaro Linux 'u araştırmanızı öneririm. Popüler bir alternatiftir.

Pardon yazdığınızı görmedim, archinstall ile kolayca kurabilirsiniz.

Ben bunu hiç duymadım benim bilgisizliğim olabilir. Fakat Arch Linux tabanlı Manjaro Linux'u araştırmanızı öneririm. Popüler bir alternatiftir.

Arch'a kıyasla bloated bir dağıtım. Archinstall kadar da güncel bir kurulum yapamıyor. Onun yerine EndeavourOS veya arcolinuxb ve arcolinuxd daha iyi bir tercih olur bence.

Sourceforge mi seçeceğim buradan?

Ne kuracaksınız hocam şu an? Evet sourceforge seçebilirsiniz.

Hocam yukarıda attığım linkten kurarsam herhangi bir eksiklik olmaz değil mi? Yoksa illa archlinuxun kendi sitesinden ISO indirip öyle mi kurmam gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…