Eğer gelecek kernel güncellemelerinden birisiyle sorununuz çözülürse bildirirseniz seviniriz.
Bu arada SSD'm'e geri dönmek isterseniz tty4'te tekrar oturum açın ve aşağıdaki kodları girin.
Sorun değil geri SDDM yapmıştım.
Eğer gelecek kernel güncellemelerinden birisiyle sorununuz çözülürse bildirirseniz seviniriz.
Düzelttiğimde veya düzeldiğinde bildireceğim.
Arkadaşlar sanırım sorun geçici olarak "çözüldü" gibi duruyor. Kendi journalctl günlüğümü arattığımda birçok yabancı forumda da uyku modu sorunu yaşayanlar ile aynı hataları aldığımı fark ettim, tek fark Alder Lake yerine Raptor Lake mimarisine sahip olmamdı. Ben de
buradaki bölümdeki gibi aynı yeri yorumlayıp kerneli elle derledim ve şaşırtıcı bir şekilde
çalıştı. Kernel ayarlamayı bilmediğim için NVIDIA optimus-manager'ı yoktu ve Wi-Fi her dakika kesiliyordu sanırım onları da ayarlamayı öğrendikten sonra çözerim. Her neyse, yardımlarınız için tekrar teşekkürler!
Arkadaşlar uzun bir süreden sonra konuyu güncellemek istedim. HP muhtemelen hiçbir zaman bu duruma dair bir çözüm getirmeyecek. Çekirdek ve dolayısıyla DRM tarafı 1 yıl içinde çok fazla değişime uğradığı için buradaki metot çalışmıyor. Birileri daha farketmiş olmalı ki bu yöntem kernel patch yapmadan da halledilebiliyor. Benzer bir durum yaşıyorsanız
buradaki gibi Video BIOS Table'ı modifiye ederek sorun çıkartan dummy screen'i kaldırıp çözebiliyorsunuz.