Relax55 Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 534 Çözümler 2 Yer Türkiye 19 Ağustos 2024 #1 Merhaba dün Arch Linux tabanlı EndeavourOS'a geçtim ama NVIDIA MX150 ekran kartına NVIDIA sürücüleri nasıl yüklendiği ile ilgili bir şey bulamadım. Nasıl NVIDIA sürücülerini yükleyebilirim?
Merhaba dün Arch Linux tabanlı EndeavourOS'a geçtim ama NVIDIA MX150 ekran kartına NVIDIA sürücüleri nasıl yüklendiği ile ilgili bir şey bulamadım. Nasıl NVIDIA sürücülerini yükleyebilirim?
Çözüm zValiant 19 Ağustos 2024 EndeavourOS'de NVIDIA sürücülerini kurmak için bir yazılım yüklü geliyor. Terminali açıp nvidia-inst komutunu girmeniz yeterli.
EndeavourOS'de NVIDIA sürücülerini kurmak için bir yazılım yüklü geliyor. Terminali açıp nvidia-inst komutunu girmeniz yeterli.
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 19 Ağustos 2024 #2 EndeavourOS'de NVIDIA sürücülerini kurmak için bir yazılım yüklü geliyor. Terminali açıp nvidia-inst komutunu girmeniz yeterli. Artı 0 Eksi Çözüm
EndeavourOS'de NVIDIA sürücülerini kurmak için bir yazılım yüklü geliyor. Terminali açıp nvidia-inst komutunu girmeniz yeterli.
KS KS Relax55 Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 534 Çözümler 2 Yer Türkiye 19 Ağustos 2024 #3 zValiant dedi: EndeavourOS'de NVIDIA sürücülerini kurmak için bir yazılım yüklü geliyor. Terminali açıp nvidia-inst komutunu girmeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Artı 0 Eksi
zValiant dedi: EndeavourOS'de NVIDIA sürücülerini kurmak için bir yazılım yüklü geliyor. Terminali açıp nvidia-inst komutunu girmeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.