Çözüldü Arch Linux'da "D" diskini salt-okunur halden çıkarma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BayCoder

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Öncelikle iyi forumlar,@runit hocamın tavsiyeleri ile Arch Linux kurdum. Fakat udisks --mount /dev/sda3 komuduyla D: Diskimi bağladıktan sonra diskim üzerinde yazma işlemi yapamıyorum. Diskim salt-okunur olmuş durumda. Bu diskimi nasıl salt-okunur halden çıkarabilirim?

Çözüm
@Ali998 , @dakovey hocalarım konuyu çözdüm. Diskin içindeki herşeyi Arch Linux'e kopyaladım. Diski formatladım. Şuan disk salt-okunur modundan çıktı. Hepinize teşekkür ederim.
Öncelikle iyi forumlar,@runit hocamın tavsiyeleri ile Arch Linux kurdum. Fakat udisks --mount /dev/sda3 komuduyla D: Diskimi bağladıktan sonra diskim üzerinde yazma işlemi yapamıyorum. Diskim salt-okunur olmuş durumda. Bu diskimi nasıl salt-okunur halden çıkarabilirim?
Root ile deneyin.

Ben Manjaro'da root olmadan da Windows'daki D diski üzerinde değişiklikler yapabiliyorum. Arch'da neden yapılmıyor ki?
Biraz daha araştırma yaptım, şunlarla olabilir.
sudo pacman -S fuse ntfs-3g && sudo mount -t ntfs-3g /dev/sda2 /mnt/
ntfs-3g'yi güncellesin diye indirilen içine koydum.
@BayCoder

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı