Bottles programını kurup şişe oluşturarak orada EXE dosyasını çalıştırabilirsin.
Denedim hocam ama açılmıyor indirdiğim dosya
Armoury Crate gibi bazı yazılımlar maalesef çalışmıyor. Bunların topluluk yapımı alternatiflerini kullanmanız gerekiyor ya da benim gibi üretici yazılımının yaptıklarını BIOS ile yapabiliyorsanız gerek kalmıyor.
Ya da yapmak istediğiniz şey ne ise söyleyin yardımcı olalım örneğin OpenRGB ile klavye ışığı gibi ışıkları yönetebilirsiniz.
Adobe kullanılabiliyor şunlara bakabilirsin.Peki hocam sadece bu uygulama değil çoğu uygulama (Adobe gibi) olmadığı için Windows'a geçeceğim tekrar mecbur.
Peki hocam sadece bu uygulama değil çoğu uygulama (Adobe gibi) olmadığı için Windows'a geçeceğim tekrar mecbur.
Peki hocam sadece bu uygulama değil çoğu uygulama (Adobe gibi) olmadığı için Windows'a geçeceğim tekrar mecbur.
Aslında Windows'ta olan uygulamaların daha iyi alternatifleri Linux'ta var. Sadece alışmış olduğunuz alandan çıkıp biraz bakmanız lazım.
Eğer depolama sorununuz yok ise Dual boot bir çözüm olabilir.
Peki hocam bunun gibi temaları nasıl yapabilirim en başta Linux'u bu yüzden indirmiştim.
Peki hocam bunun gibi temaları nasıl yapabilirim en başta Linux'u bu yüzden indirmiştim.
Hyprland ile yapılıyor sanırım biraz denedim ama olmadı bir de Linux'da oyun oynamak için bottles işe yarıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.