Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar, Arch kullanıyorum. Dosyayı program gibi çalıştır seçeneğine izin ver deyip çift tıkladım ama açılmıyor. Sebebi nedir, nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2021
Arkadaşlar, Arch kullanıyorum. Dosyayı program gibi çalıştır seçeneğine izin ver deyip çift tıkladım ama açılmıyor. Sebebi nedir, nasıl çözerim?
Çözüm Boranity 15 Aralık 2021 Heiwa9 dedi: Eki Görüntüle 1242748 Genişletmek için tıkla... sudo pacman -S fuse diğer dağıtımlar aşağıya bakabilir. I get some errors related to something called “FUSE” — AppImage documentation)
Heiwa9 dedi: Eki Görüntüle 1242748 Genişletmek için tıkla... sudo pacman -S fuse diğer dağıtımlar aşağıya bakabilir. I get some errors related to something called “FUSE” — AppImage documentation)
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 15 Aralık 2021 #2 Heiwa9 dedi: Arkadaşlar, Arch kullanıyorum. Dosyayı program gibi çalıştır seçeneğine izin ver deyip çift tıkladım ama açılmıyor. Sebebi nedir, nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... ./ ile çalıştır bakalım. Artı 0 Eksi
Heiwa9 dedi: Arkadaşlar, Arch kullanıyorum. Dosyayı program gibi çalıştır seçeneğine izin ver deyip çift tıkladım ama açılmıyor. Sebebi nedir, nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... ./ ile çalıştır bakalım.
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 15 Aralık 2021 #3 chmod +x dosyaadi yazıp sonra ./dosyadi ile açmayı denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2021 #4 Boranity dedi: ./ ile çalıştır bakalım. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 15 Aralık 2021 #5 Heiwa9 dedi: Eki Görüntüle 1242748 Genişletmek için tıkla... sudo pacman -S fuse diğer dağıtımlar aşağıya bakabilir. I get some errors related to something called “FUSE” — AppImage documentation) Son düzenleme: 15 Aralık 2021 Artı 1 Eksi Çözüm
Heiwa9 dedi: Eki Görüntüle 1242748 Genişletmek için tıkla... sudo pacman -S fuse diğer dağıtımlar aşağıya bakabilir. I get some errors related to something called “FUSE” — AppImage documentation)
Uğur Yavaş Kilopat Katılım 22 Eylül 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #6 Çözülmüş ama konuya eklemek istiyorum. Her seferinde programı program.appimage'den çalıştırmak yerine AppImageLauncher ile sisteme entegre edebilirsiniz böylece sisteminizdeki Application Launcher'dan direkt programı açabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Çözülmüş ama konuya eklemek istiyorum. Her seferinde programı program.appimage'den çalıştırmak yerine AppImageLauncher ile sisteme entegre edebilirsiniz böylece sisteminizdeki Application Launcher'dan direkt programı açabilirsiniz.