Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar, Home dizinindeki Bashrc dosyasını bozdum (gizli dosyalarda.). Mümkünse onun kodlarını yazabilir misiniz veya yükler misiniz internetten?
Arkadaşlar, Home dizinindeki Bashrc dosyasını bozdum (gizli dosyalarda.). Mümkünse onun kodlarını yazabilir misiniz veya yükler misiniz internetten?
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 16 Aralık 2021 #2 Heiwa9 dedi: Arkadaşlar, Home dizinindeki Bashrc dosyasını bozdum (gizli dosyalarda.). Mümkünse onun kodlarını yazabilir misiniz veya yükler misiniz internetten? Genişletmek için tıkla... [CODE lang="bash" title=".bashrc"]# # ~/.bashrc # # If not running interactively, don't do anything [[ $- != *i* ]] && return alias ls='ls --color=auto' PS1='[\u@\h \W]\$ '[/CODE] Artı 1 Eksi
Heiwa9 dedi: Arkadaşlar, Home dizinindeki Bashrc dosyasını bozdum (gizli dosyalarda.). Mümkünse onun kodlarını yazabilir misiniz veya yükler misiniz internetten? Genişletmek için tıkla... [CODE lang="bash" title=".bashrc"]# # ~/.bashrc # # If not running interactively, don't do anything [[ $- != *i* ]] && return alias ls='ls --color=auto' PS1='[\u@\h \W]\$ '[/CODE]
KS KS Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #3 Boranity dedi: [CODE lang="bash" title=".bashrc"]# # ~/.bashrc # # If not running interactively, don't do anything. [[ $- != *i* ]] && return. alias ls='ls --color=auto' PS1='[\u@\h \W]\$ '[/CODE] Genişletmek için tıkla... Terminale bastığımda bu çıkıyor nasıl çözerim? Artı 0 Eksi
Boranity dedi: [CODE lang="bash" title=".bashrc"]# # ~/.bashrc # # If not running interactively, don't do anything. [[ $- != *i* ]] && return. alias ls='ls --color=auto' PS1='[\u@\h \W]\$ '[/CODE] Genişletmek için tıkla... Terminale bastığımda bu çıkıyor nasıl çözerim?
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 16 Aralık 2021 #4 Heiwa9 dedi: Eki Görüntüle 1243526 Terminale bastığımda bu çıkıyor nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... '\r': command not found - .bashrc / .bash_profile I have windows, using Cygwin, trying to set JAVA_HOME permanently through my .bashrc file. .bashrc: export PATH="$JAVA_HOME/bin:$PATH" export JAVA_HOME=$JAVA_HOME:"/cygdrive/c/Program Files (x... stackoverflow.com Artı 0 Eksi
Heiwa9 dedi: Eki Görüntüle 1243526 Terminale bastığımda bu çıkıyor nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... '\r': command not found - .bashrc / .bash_profile I have windows, using Cygwin, trying to set JAVA_HOME permanently through my .bashrc file. .bashrc: export PATH="$JAVA_HOME/bin:$PATH" export JAVA_HOME=$JAVA_HOME:"/cygdrive/c/Program Files (x... stackoverflow.com