Logitech Media server kurarken arşiv bozuk hatası

sadays

Femtopat
Katılım
18 Ağustos 2023
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba, rpi5'e yüklediğim müzik streamer olarak kullandığım Arch tabanlı lms-raudio isimli bir headless işletim sistemine sahibim. Linux bilgim başlangıç seviyesi sayılır. Deezer kullanabilmek için Logitech Media server programının 8.5 sürümüne Update edilmesi lazım.

İnternet sitesi.


Buradan ARM tabanlı olanı yükleyip kurmaya çalışınca arşiv bozuk hatası alıyorum. Debian tabanlı olanı bu topicten Arch paketi yaptığımda da bağımlılık hataları alıyorum. AUR deposunda 8.4. 0 sürümünü yükleyen arkadaşa Update et diye rica ettim oralı olmadı yani Ubuntu kullandım bu kadar zorlanmamıştım. Bu Arch Linux nasıl bir sistem arkadaş (işin kötüsü en iyi audiophile işletim sistemi Arch Linux olduğundan vazgeçme şansım da yok)?

Bilgili arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İndirdiğiniz Logitech Media Server dosyasının bütünlüğünü doğrulamak için dosyanın sağlam olduğundan emin olun. İndirme sırasında herhangi bir kesinti veya hata olup olmadığını kontrol edin. İndirme işlemini tekrarlayarak veya farklı bir kaynaktan deneyerek sorunu çözebilirsiniz.
 
Evet.

Logitech kendi sunucularını kapattığı için, geliştiriciler artık "Lyrion" ismini koyup buraya taşındılar.

Sistemim iki parça aslında diğer pc tabanlı sistemde sorunsuzca kurdum. Archq yazarından rica ettim derledi ama x86_64 tabanlı olduğu için onu kurmaya çalışınca da bu sistemde desteklemiyor gibi bir hata verdi. Söz konusu yazışmalarımız ve komutlar şu linkte:


Açıkçası arm tabanlı olanı paketledikten sonra pacman.conf dosyasının içeriğini mi düzenlemem lazım? Bilemedim ki bir yerlerde bilgim yetmiyor ama nerede onu bulamadım.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı